Son 77 günn
Son 90 gün
28 gün
Son 16
41 gün Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Son 50
Inşallah 72 gun vakti zamanında sağlıkla gel oglumm
101 gün
Kaç gününüz kaldı kızlar? Normal mi sezeryan mi düşünüyorsunuz? Ben son 90 a girmiş bulunmaktayım. 26+5 ile devam
55 günüm kaldı çok korkuyorum bu epidural anestezi spidiral anestezi falan hangisini tercih ediyorsunuz sizce eğer sezeryan olursam şayet ben genel anestezi olmak istiyorum ama bu belden iğne vurulup doğum yapanlar yazabilir mi herhangi sorun oldumu
Ben belden uyusturmalıydı çok acır diye korkmuştum çok rahat ve güzeldi stresliydı rvet ama genel anestezide anestezi bebege geçiyo diye pek önermemişlerdi 3 ay oldu sezeryan olalı çok şükür bi sorun yaşamadım
77 gün kaldı şuan normal gözüküyor ileride bir sıkıntı olmazsa sezeryanda olsa genel olurum valla bel ağrısı kalıyor diyorlar
Yok kız o Epiduralde teyzem 10 yıl once yaptırdı hala çekiyor ağrısını
Son 55 gün kaldı
Bende sezeryan olursam genel olurum diye düşünüyorum ama ne gibi bebeğe sorun oluyor eskiden hep genel oluyordu insanlar
26+2 deyim.Normal dogum istiyorum tabi ama korkuyorum da.Bir hocaya sordum dogumun kolaylaşması için bana dedi ki bir kağıda ashabi kehfin isimlerini yaz doğumda ve doğum esnasında elinde olsun.inşallah onu deneyeceğim sizlere de tavsiye ediyorum.Doğumu yaklaşıp deneyecek olanlar olursa bizimle de paylaşsın.Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin sağlıkla inşallah
Son 58
Son 43 gün normal istiyorum inşallah nasip olursa
Son 9 gün
Ay ben bebeğe sorun olduğunu düşünmüyorum zaten bebek hemen çıkarılıyor yani ne ara işler diye düşünüyorum oda benim düşündüğüm