9 aylık serüvenden son kaç gün kaldı ⏳

159 gün :slightly_smiling_face:

Kizlar Allah herkese kolay ve agrisiz sancisiz dogum nasip eylesin insallah bol bol dua edin elinizi karniniza koyup ben oyle yapiyorum dualarimiz kabul olmasi dileğiyle :heart::folded_hands:

Son 31 gün

Son 78 gün bizimde :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Son 57 :heart_eyes:

36 gün bizimde

Aramızda çok bişey yok 36 gün benimde cinsiyeti nedir sizinkinin

Son 96 :pregnant_woman:t3:

Benimde 66 gün kaldı çok heyecanlıyım 3.dogumum olmasına rağmen sanki ilk doğum gibi heyecanlıyım :smiling_face_with_three_hearts:

Son 237 gun

Son 112 gün inşallah sağ sağlim bir şekilde kucağımıza alırız​:palms_up_together:t2:

Bizimde 78 :melting_face: Rabbim sağsağlim kurtarsın inşallah :four_leaf_clover:

1 Beğeni

Benimde bende sizin gibi 3. Doğum olacak nasip olursa benimde son 6 gün​:palms_up_together::smiling_face:

Bakalım hangimiz önce ceylan din dim din dim​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:sen hangi şehirde yedin

İnşallah :smiling_face:

1 Beğeni

Erkek canım senin?

Benimde erkek rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin inşallah

Merhaba Daha önce doğum yapmış olduğunuz için size soruyorum bu gün 40 haftam doldu ama daha bebişimden haber yok gelişiyle ilgili ve bu gün jelimsi kvamında yoğun bir akıntım oldu mukus tıkacı ola bilirmi acaba?

Amin canım cümlemizin. Rabbim hiçbir annenin kucağını boş koymasın inşallah :palms_up_together:t2::two_hearts:

1 Beğeni

Son 25​:smiling_face_with_three_hearts: .