Ceylan nişan geldiği halde sende de yok mu bişi valla ben senden bekliyorum doğar diye
Benim son 4 günüm kaldı
Yok canım nerde kendi kendime diyorum acaba ben yalnıs mı gördüm Nisan olayını ama düşünüyorum düşünüyorum ama yok nisandi yani iki gündür de böyle kısa ama dissetli sancı geliyor daha önce hiç olmamıştı
Bak o bende hep oluyordu ama arkası gelmiyo gün içinde hala daha oluyo arkası yok yani bu işin sonu sezeryan sanırım bu gidişle
İns oyle olmaz canım güzel düşün güzel olsun biz sabirsiziz yok bizimm bebisler valal vakitlerini doldurup gelecekler
40 dolmasına üç gün var giii hangi vakit
Benimde öyle canım üç gün kaldı 40 doldurmama bakalım önce sen mi ben mi yoksa başka arkadaşlardan biri mi
Nasıl oldunuz doğumunuz oldumu?
Yok canım bekliyorum hala kaç gündür şiddetli sancılar gelip gidiyor bakalim
Bünim de hala ağrım falan yok artık hasteneye gidiyorum bakalım ne olacak ya suni sancı yada ameliyat
Son 67 gün
Son 3 gün ama gelmeye niyeti yok
Hayırlısı olsun inşallah adına canım bnm sağ salim kucağımıza alırız hepimiz inşallah Allah’ın izniyle
Son 11 gün
Son 90 gün
90 gün martta olacak ikizler benim
Son 12 gün
Son 21 gün normal haftasına göre
Son 8 günnnnnnn
Çok şükür elhamdülillah doğum yaptım bugün 15. Gün doğumdan bu kaç sonra bebeğin rahatsizlandi apar topar Vana sevk ettiler şu an orda hamdolsun durumu iyiye gidiyor durumdan ötürü artık paylasamadim dogumumuda