9+4 Miğde Bulantım Olmadı

9+4’ üm her gün her sabah miğde bulantım vardı son 2 haftadır ancak bugün hiç olmadı evde kızartma koktuğu halde. Sizce bir sorun mu var korkuyorum.

1 Beğeni

Canım bende aynı bazen oluyor bazen olmuyor korkma mide bulantısı birşey değildir ilk hamileliğin galiba telaşlanma 19+2 günlük hamileyim hâlâ hala mide bulantısı oluyor olmuyor birşey değil yani

Benim hiç olmamışto mesela 1 defa başım dönmüştü mesela

Çok teşekkür ederim

1 Beğeni

İlk aylarda bazen belirtiler birden kayboluyor eski hayata dönmüş gibi oluyosnz. Düzenli kontrollerde sıkıntı yoksa herşey yolundadır. 3 hamileliliğimde rahat geçti. Az bulantı ile. 3 üde erkek bu arada :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Öncelikle aramıza hoşgeldin şanslı annelerdensin anlaşılan kontrollerin düzenliyse hiiiç sıkma canını şayet doğuma gidene kadar midesi bulanlar bile oluyor :smile:

1 Beğeni

Hiç bişi olmaz korkmayın bazen olur öyle ben hiç bulantı yaşamamıştım mesela

1 Beğeni

Yat kalk dua et komaya sokuyor insanı. Kimseye de bahsetme

Gebeliğimin ilk 3 ayında toplasan 8 kere istifra etmişimdir. Bunu bir terslik olarak algılamayın şans bence devamlı istifra edenler var hatta son aya kadar. Herkesin bünyesi farklı oluyor

Hoşbulduuummm. :smiling_face_with_three_hearts::innocent::slightly_smiling_face::smiling_face_with_tear: Çok teşekkür ederim.