9+1gün normalde ultrasonda 6haftalik cikti kalp atisi yok pazartesi tekrar gelin dedi doktor yune kalp atisi olmazsa kürtaj dedi kasıklarım ve belim çok agriyor birde cukulata lekesi gibi yapisik leke geldi
Korkmayın 12 13 .haftalarda duyuluyor bebeğin kalp atışları şuan duymamaniz normal
Aramıza hoşgeldin
Son adet tarihinizi iyi hatırladığınızdan emin misiniz peki ? Bazen yanlış hatırlandığı için de yanlış hesaplanıyor
Kalp atışının duyulması 8. haftayı da bulabiliyor, inşallah güzel haberi alırsınız
Amin inşaallah
12.-13. haftalarda mi ?
En geç 10. haftaya kadar bekliyor doktorlar çünkü o zamana kadar kalbin oluşması gerekiyor. Eğer 10. haftaya kadar duyulmazsa sağlıksız gebelik deniliyor canım
Merhaba aramıza hoşgeldin Geç döllenme olmuş olabilir canım biraz daha bekle inşallah pazartesi günü duyabilirsiniz kalbini normal de 6-7-8 haftalarda duyuluyor geç döllenme var ise 7-8 hafta da ancak en son regl döneminiz ne zaman tam hatırliyor musunuz
30ekim en son regl kasıklarımda adet ağrısı gibi agri var
Aslında ilk 2 haftası genelde döllenme olduğu için tahminen ultrasonda da aynı çıkmış. İnşallah güzel haberler alacağınıza inanıyorum ben
Inşaallah nuran hanım daha oncede 3 aylik dusmustu korkuyorum acikcasi doktorda üzüldü baya
Leyla hanım hoşbulduk
Dualarım sizinle
Cok teşekkür ederim nuran hanım haber verecegim inşaallah güzel haber Allahın izniyle
İnşallah bir daha ki kontrolünüzde güzel haberler alıp bizimle paylaşırsınız dualarım seninle birlikte
Âmin inşaallah leyla kardeşim
Merhaba @Nebiye hoşgeldiniz inşallah güzel haberler alırsınız
Korkmayin gec döllenmeden dolayi da olabilir 10 11 haftalikken bakarsaniz duyarsiniz ins ama leke neden oldu onu anlayamadım