Arkadaslar merhaba 8 haftaligim ama cok afedersiniz suyum geldi bildiginiz istemsizce islandi altim sizce acile gitmelimiyim
Böyle bir şey olmaması garip hala devam ediyor ise bı acile gidin
Yani anlamadim belimde agriyo bildiginiz islandi hatta baktim damla damla damliyordu hayırlisi artik hastane cok uzak arabada yook 29una kadar gidemem heralde
O zaman bol bol dinlen canım ağır kaldırma 29 çok var etrafında aile hekimliği yok mu oraya git veya en azından ambulans çağırın Allah korusun
Tabiki ihmal etmeden hemen gidin. Düşük riski var demek ki. Bende yaşadım aynısını. 1 hafta hastanede yatmıştım
Ambulans arayın
Sizdemi kayseridesiniz bende kayserideyim sizinde mi erken donemde oldu benim 8 haftalik daha cok yordum kendimi ondan oldu sanirim zaten dusuk tehlikem de vardi napcami sasirdim
29 una kadar nasıl bekleyeceksiniz afedersiniz ama su değildir bence 8 haftada su gelmez başka birşeydir doktora görün en kısa zamanda
madem dusuk tehlikeniz var nasil durabiliyosunuz ben simdiye 10 defa gitmistim acile boyle seyler ihmale gelmez canim ya idrar kaciriyorda olabilirsin hamilelikte yasaniyor bole durumlar
Evet canım bende Kayseri deyim. Hiç ihmal etme direk ambulansı ara düşük tehlikende varmış zaten suyun biterse bebek keseye yapışır. Ben daha önce yaşadım ve gebeliğimi sonlandırmıştı doktorum 2013 yılında yaşadım ben bu durumu
Su olarak gelen sıvı da pembelik varsa gerçekten suyunuz gelmiştir bende öyle olmuştu
Ben 16+4 haftalık hamileyim pazar gecesi su gibi akıntım oldu benimde sabah kalktığımda pijamama kadar ıslanmıştım gün içindede sızıntı şeklinde kokusuz renksiz su gibi akıntım oldu, dün doktor randevumda bunu belirttim kanamam olup olmadığını ağrım olup olmadığını sordu olmadığını söyledim, ultrasonla kontrol etti bebeğin suyunda azalma var mı yok mu diye baktı ama herşey gayet normaldi suyu gayet iyiydi, bana bu sızıntının gayet normal olduğunu söyledi içim rahatladı. Ama sizin durumunuz farklıysa riskiniz varsa bence doktorunuzla iletişime geçin daha fazla beklemeyin derim
Yarin gideyim bari ya korktum cunku su olduguna eminim idrar vs degildi
Yarin erkenden gidicem 2 kucuk kizim var aslinda hastane 2 saat ve arabamiz yok ayni zamanda midem cok kotu nasil gidecm inanin bilmiyorum artik yanima poset alip ogre ogre kizlarimla yola koyulacam
Yook malesef
Çook geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz.
Cok sukur sıkıntı cikmadi kontrolden geldim suan hersey yolunda dedi idrar falan aldi sonucu 3 gun sonra
Sizin adınıza sevindim çok şükür
Cok sagolun buda ultrasyon fotosu cinsiyet icin cok cok erken ama belki cinsiyet tahmininiz olabilir
Gittiniz mi doktora ?