8 haftalık hamileyim

Merhabalar 8 haftalık hamileyim bir kızım daha var 11 yaşında ama herşeyi unutmuşum gibi birşey hatırlamıyorum​:rofl:

Sıcak basması sizede oluyormu kasığımın sol tarafı ağrıyor ara ara kendini hafiften belli ediyor normal mi bunlar ve mide bulantısı gibi değil ama sanki sürekli havada midem çok acıkıyorum​:smiling_face:

Evet bunlar normal aslında hatirlamakla alakalida değil :joy: benim ilk gebeligimle şimdiki okadar farklı ki yeni yeni şeyler gördüm yaşadım :hugs: sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim kanama olmadığı sürece kasılma batma bazen Ağrı bunlar gayet normal telaslanma :smiling_face_with_three_hearts: miden için sürekli ferahlaticak şeyler yiyebilirsin ne iyi gelirse ben meyvede bulmustum çözümü ama fazlasida zarar son haftalardayim meyveden dolayı suyu hep fazlaydı oyuzden sen ölçülü ye derim :hugs:

1 Beğeni

@Hamiş1

O zaman aramıza hoş geldin gebeliğin hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle :hugs::bouquet: evet normal belirtiler bunlar endişe etme

1 Beğeni

Eşim diyo bu farklı olacak galiba ağzın hiç boş durmuyo diyo :smiling_face:

Çok teşekkür ederim sağolun 4 günlük rapor alıcam bu hafta için

Istahli olunca erkek olur derler genelde :face_holding_back_tears: bende çok istahliyim galiba benim de oğlum olucak bir kaç haftaya anlasilir :smiling_face:

1 Beğeni

Benimde öyleydi bu ikinci ilk üç ay 10kilo aldım :joy: ama ilk gebeligimde tam tersiydi 4ay kusmustum.

Erkek mi bebeğiniz

Bakalım nasip bana daha var :smiling_face:

Daha belli değil ama çevremdeki herkes erkek hissediyo

Bende kızımda 4 ay çekmiştim ama bunda bulantı yok

Kız, kız erkek ne fark eder :smiling_face:erkek Bebek istiyorsun sanırım tüm gonderilerinde görüyorum Allah gönlüne göre versin ama kız da erkek de olsa en güzeli anne olmak Allah sağlıkla kucagina aldırmayı nasip etsin umarım gönlüne göre olur canim sağlıklı bir şekilde :heart:

Hiç farketmez benim için bir kızım var çok şükür ama gönlüm kızdan yana yine ama çevremdeki herkes bir kızın var bide oğlun olsun diyorlar herkes erkek hissetti onun için söylemiştim :smiling_face:

Yoksa sağlıklı olsun vatanına milletine ailesine faydalı bi çocuk olur inşallah

1 Beğeni

Sizin gönderiniz için demedim sizinde gönlünüzce olsun inşallah​:heart::smiling_face::folded_hands:t2:

Ay inanin hiç önemli değil ikisi de baş göz üstüne :heart: Her şey Allahtan evladin kızı erkegi olur mu

Aynen öyle cidden en güzel şey anne olmak Allah sağ salim kavuştursun canim :heart::folded_hands:t2:

Amin amin :two_hearts: hastane hastane gelip evlat sahibi olamadan donen o kadar insan varken öyle cinsiyet begenmemek olur mu :heart_hands: sadece merak ediyorum ve isim dusunmek lstiyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı olsun bende 7 haftalık hamileyim benimki de ikinci kasık ağrısı gayet normal midem bulanıyor devamlı benim ona rağmen devamlı yemek yemek istiyorum ama kızım dada böyleydim tek fark kızımda kusmam da çoktu ama çokta yiyordum hayırlısı olsun

1 Beğeni

Ben sürekli aç hissediyorum :smiling_face: