8 haftalık hamilelikte rahim içi kanama

Bugün doktora gittim. 8 haftalık hamileyim rahim çevresinde kan birikimi var dedi. Kalp atışını duyduk şükür. Bu durumu yaşayan var mı

Merhaba ben yaşıyorum kesenin ettafı kan doluydu 6 haftada bir gece yarısı başladı kanamam benim çok kanamam oldu azalmıştı sonra tekrar doldu 13.haftaya kadar hep adet kanından daha fazla kanamam oldu. Hiçbir dr da bişi yapmadı devlet hastaneside dahil normalde benim gbi hastaya yatış veriyorlar ama özelde bile bişi yapmadılar en sonunda başka dr buldum allah razı olsun iğnelere ilaçlara başlattı 14.haftada kanamam durdu lekelenlemelerim devam ediyordu şimdi 17.haftadayım hala lekelenmelerim var iğnelere devam ediyorum ama bazı hastalarda kese büyüdükçe genelde 12 haftada kapanıyormuş mesela kanaması olmayan insanlarla tanıştım böyle olupta o yüzden sen gönlünü ferah tut kese büyüdükçe kanama alanı kapanıyor benimki kapanmadı hala var kanama alanım ama allaha şükür iyiye gidiyoruz. Allah şifa versin hiç kalkma yat dinlen ben öyleydim kalkmak yasaktı hiçbir iş yapmadım sıcak duş alma ılık duş al ve duştada 5 dkdan fazla durma ayakta durmak iyi değildi

Benim zaten pıhtılaşmam olduğundan hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kese etrafında kanama vardi iğne ilaç ile azaldı benim de alttan hiç kanamam olmadı ama inşallah seninde geçer şuan 39 haftadayim doğumu bekliyorum

Bebeğin kesesinin dört katı boyutunda kanama alanı vardı bende de 7.haftada. Kesenin şeklini değiştirmişti hatta yaptığı baskıdan dolayı. 1 hafta kadar aşırı düzeyde kanamam oldu sonrasında da yavaş yavaş azalarak 17.haftada tamamen kesildi. Rahimdeki kanama alanı da şimdilerde tamamen yok oldu. Şimdi 30 haftalık olucaz nerdeyse :blush: Stres yapmayın desek de çok zor insan ister istemez stres oluyor ama bol bol dinlenip İçinizi ferah tutmaya çalışın. Bebişler sandığımızdan da güçlüler 🫶🏻

Canım bunu devlette ki doktor dedim oradan çıkıp özelde ki doktoruma gittim. Rahimde bebekte çok iyi kanama gözükmüyor dedi