8 haftalık gebelik bel arısı

Kızlar 8 haftalık gebeyim bugün belim tutulmuş gibi ağrıyor aranızda yaşayan var mı

1 Beğeni

Cvp verebilecek kimse yok mu

Bende 9 haftalık hamileyim benimde özellikle sabahları belim tutulmuş gibi ağrıyor

1 Beğeni

Evet bugün sabah o şekilde uyandım sonra bşy hissetmedim akşam üstü tekrar belim tutulmuş gibi olunca bi endişelendim

Bende de bu durum yaklaşık 2 haftadır var endişelenecek bisey yok rahat olun gebeliğin ilk aylarında oluyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together: isteyen herkese de nasip etsin

Rica ederim. Amin inşallah :pray: bnde bişey sorabilir miyim bnde çok iç sıkıntısı var böyle nasıl desem ruhsal olarak çöküntüdeyim bu gebelikten beri sizde de aynı şeyler oluyor mu acaba

1 Beğeni

@Ozdog merhaba​:rose: bel ağrısı yaşaman, vücudunuzdaki hormonal değişiklikler ve rahmin büyümesiyle ilişkili olabilir. Hormonlar, özellikle relaksin, eklemlerini ve bağlarını gevşeterek doğuma hazırlık yapar, bu da bel bölgesinde ağrıya neden olabilir.Ayrıca, duruşundaki değişiklikler ve ağırlık merkezinin kayması da bel ağrısını tetikleyebilir. Bu tür ağrılar genellikle hafif olmakla birlikte, bazı durumlarda rahatsız edici olabilir.

1 Beğeni

Evet hani böyle çok sinirliyim duygu durumlarım çok karışık ruh sıkıntısından çok nefes darlığı oluyor gibime geliyor gündüzleri çok uykum geliyor uyuyamıyorum geceleride geç saate kadar oturuyorum bütün dengem değişiyor yani :joy:

Evet o şekilde oluyor şuan da hiç bel ağrım yok gibi değişik çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Aynı bnde öyleyim umarım en kısa sürede atlatırız bu durumu ya :blush:

1 Beğeni

Umarım ama ne olursa olsun değer rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sen tam kaç haftalıksın

Amin inşallah :pray: benim 9 hafta 3 günlük

1 Beğeni

Maşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah :pray: sizde inşallah sağlıkla bebeğinizi alırsınız kucağınıza :palms_up_together:

1 Beğeni