Cuma günü kalp atışını duymustuk dün tekrar kontrole gittik duyamadilar kalbi durmus bebegimin bugun kurtaj oldum bu 5. Gebeligim 1 kizim var cok şükür 1 yildir 3. Dusugum ve artik cok yoruldum
Rabbim sabır versin inşallah.
Aynı şeyleri yaşadım temmuz ayında ilk gebe kaldım 8 haftada kalbi durdu aldılar aralık ayında tekrar hamile kalmıştım bugün doktor kontrolüm vardı kese gelişim göstermemiş düşünün karar verin almamız gerek bu saattem sonra gelişmez dedi insan bazen sorguluyor hiç mi mutlu olamayacağım diye bugün gerçekten hastane koridorunda ağlaya ağlaya geldim eve Allah’ın takdiri ama insna kabullenemiyor nerde hata ettim diyo ama hiç bir testimde sorun olmamasına rağmen tutunamadı bebeğim bana bu ikinci oldu tekrar hamile kalmak ister miyim ne zaman toparlanırım bilmiyorum
Merhaba guzel anneler peki bi detayli tarama yapildimi pihtilaşma vs bebegin kalbinin durmasinin başinda olan bir durumdur çünkü 3 gebelik üst üste ayni şekildeyse bi sorun vardir
Merhaba canim son adet tarihinden ondemi gidiyo bebek
Genetik testten tutun pıhtılaşmaya kadar hepsini ilk düşükten sonra yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı bende anlamıyorum neden bir daha aynı şeyleri yaşadım artık gebe kalmaya korkuyorum
Ara ver biraz vucudun toparlansin istersen piskolojik olarakta kötü görünüyorsun
Evet serap hanım, 6 hafta 6 günlük kalp 135 atıyor yazıyor sanırım karından ultrason baktılar bu sefer
Erken gebelik teşhisi vermişler evet kalp atimida haftasiyla uyumlu bi anormallik gorunmuyor canim
Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm, Allah sabır versin
Rabbim sabır versin insallh en kısa zamanda kucaginizi doldursun bu sevinci tekrar sağlıkla yaşatsın size
Hepinize cok teşekkür ederim ankarada bilkent hastanesine başlamıştık hsg ve genetik haric tum testleri yaptirmistik hsg cektirmek icin adetimi beklerken hamile olduğumu ogrenmistim o kadar sevinmistik ki tedavisiz oldu kalp atimini da bu sefer duyduk diye şimdi kendimi toparlarsam tekrar gideceğiz