8 haftalik bebeğimin kalbi durdu

Cuma günü kalp atışını duymustuk dün tekrar kontrole gittik duyamadilar kalbi durmus bebegimin bugun kurtaj oldum bu 5. Gebeligim 1 kizim var cok şükür 1 yildir 3. Dusugum ve artik cok yoruldum :sob:

3 Beğeni

Rabbim sabır versin inşallah.

1 Beğeni

Aynı şeyleri yaşadım temmuz ayında ilk gebe kaldım 8 haftada kalbi durdu aldılar aralık ayında tekrar hamile kalmıştım bugün doktor kontrolüm vardı kese gelişim göstermemiş düşünün karar verin almamız gerek bu saattem sonra gelişmez dedi insan bazen sorguluyor hiç mi mutlu olamayacağım diye bugün gerçekten hastane koridorunda ağlaya ağlaya geldim eve Allah’ın takdiri ama insna kabullenemiyor nerde hata ettim diyo ama hiç bir testimde sorun olmamasına rağmen tutunamadı bebeğim bana bu ikinci oldu tekrar hamile kalmak ister miyim ne zaman toparlanırım bilmiyorum

4 Beğeni

Merhaba guzel anneler peki bi detayli tarama yapildimi pihtilaşma vs bebegin kalbinin durmasinin başinda olan bir durumdur çünkü 3 gebelik üst üste ayni şekildeyse bi sorun vardir

Serap hanım bu ultrasonu yorumlar mısın konu açtım kimse görmedi henüz

1 Beğeni

Merhaba canim son adet tarihinden ondemi gidiyo bebek

Genetik testten tutun pıhtılaşmaya kadar hepsini ilk düşükten sonra yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı bende anlamıyorum neden bir daha aynı şeyleri yaşadım artık gebe kalmaya korkuyorum

Ara ver biraz vucudun toparlansin istersen piskolojik olarakta kötü görünüyorsun

Evet serap hanım, 6 hafta 6 günlük kalp 135 atıyor yazıyor sanırım karından ultrason baktılar bu sefer

Erken gebelik teşhisi vermişler evet kalp atimida haftasiyla uyumlu bi anormallik gorunmuyor canim​:smiling_face_with_three_hearts:

Çok teşekkür ederim​:kissing_heart::two_hearts::kissing_heart::two_hearts::kissing_heart::two_hearts::kissing_heart::two_hearts:

Çok geçmiş olsun :palms_up_together:

Çok üzüldüm, Allah sabır versin :heart::pray::pleading_face:

Rabbim sabır versin insallh en kısa zamanda kucaginizi doldursun bu sevinci tekrar sağlıkla yaşatsın size

Hepinize cok teşekkür ederim ankarada bilkent hastanesine başlamıştık hsg ve genetik haric tum testleri yaptirmistik hsg cektirmek icin adetimi beklerken hamile olduğumu ogrenmistim o kadar sevinmistik ki tedavisiz oldu kalp atimini da bu sefer duyduk diye şimdi kendimi toparlarsam tekrar gideceğiz

1 Beğeni