8. Hafta atak

Merhaba hanımlar şuan 7 haftalık olduk bi sebepsiz ağlamalar başladı. Sizce atak haftasina girmiş olabilir miyim?

Sizin 8. Hafta atağınız nasıl geçti. Önden bileyim ki sabır yüklemesi yapayım

5 Beğeni

Kardeşimin düğününe denk gelmişti. Hastaydı zaten huysuzluk hep vardı. Gece uykusuna çok zor geçirirdim. Gündüz uykuları da kısa ve sık sıktı. Ataktan mı hastalıktan mı pek anlayamamıştım açıkcası. Ama bi şekilde geçiyor sabrını da Allah veriyor. Kardeşimin düğününe katılamadım resmen ama hep sakindim tuhaf bi şekilde​:smile:

2 Beğeni

Eylül de kaç gündür gündüz hiç uyumuyordu, hep kucakta sakin kalıyordu. Bugün normale döndü şükür. Gece uykularımız düzene biniyor çok şükür. Akşam 9 da uyuyor, acıktığında uyanıyor, geri hemen uyuyor. Sabah 7 de uyanıyor. Şu anki uyku rutinimiz akşam 9- sabah 7 şeklinde

2 Beğeni

Ayy ben çok agladim. Iç sıkıntım da vardi. Sabahlara kadar işe gitmek istemdim. Cok agrim vardi fitil yazdi doktor. 10 gun raporluydum 10 gün boyunca agladim. Mutsuzdum evden cikmak istemiyordum temizlik yapmadım yemek yapmadim. Koltukta oturup ağladım. Annem aradi kizdi eşim sakinleştirmek istedi ama ne fayda