8 hafta 4 gunluk

Arkadaşlar 8 hafta 4 günlük benim yavrum ultrasonla bakıldı şuan maşallah iyiyiz ancak hoca damla verdi d vitamini progestan fitile devam dedi bide folik asite devam dedi 11.ci haftada tekrar gel kontrol edecez gene dedi 2 _3 haftada bir böyle kontrollere gidiyorum bu şekilde ilerliyoruz yalnız acayip şekilde ağzım çamur gibi iştah kaybim var bulantilarim oluyor baya Allahtan kusturmuyor ama genede çok kötü yani kokulara karsi hassasiyetim var baya kötü kokular daha beter midemi bulandiriyor yinede diyorum ki hamd olsun Raabime binlerce sükrolsun ama kucağıma almak icin sabirsizlanıyorum napıcam arkadaşlar ben bu benim herseyim ya yaşam sebebim Allahin mucizesi barbunya kadar olan fetüsün nasılda kalbi atıyor ne degisik bir şey ya Rabbime inanmayan kafirdir yani bu arada bebegime müzik dinletiyorum :rofl::rofl: sonra en önemlisi her akşam kuran dinletmeye calısıyorum eli ayagı düzgün hayırlı olması önemli bu arada şu var arkadaşlar ben herseye ağliyorum ya kuran dinletiyorum agliyorum duygusal bir sey cikiyo ona agliyorum ne olcak benim halim​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Ne güzel ifade ettiniz kendinizi :smiling_face_with_three_hearts:

Bu belirtileriniz ilk 3 ay çok normal, geçecek merak etmeyin :blush:

Sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim çok saolun doktorumda sizin gibi dedi ilk 3 ay bunlar olacak gebesin da diyo olcak o kadar diyor​:rofl: çok fazla midem bulandimi ilac verdi doktor bulanti ilaci onu icersin dedi bundan sonraki sürec bebegimin saglikli olmasi eli ayagi duzgun zekasi yerinde bir bebek olmasini dilemek istemek Rabbim tum yavrularimizi nazardan kotu gozlerden korusun

1 Beğeni

Amin inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Karnım ne zaman büyümeye başlar bu arada 3.cü ay büyürmüki :grin:

1 Beğeni
  1. ayda minicik belirginleşmeye başlar. 5. aydan sonra şişmeye başlar ama tabi kişiden kişiye de değişir :blush:
1 Beğeni

Canım saol çok teşekkür ederim verdiğin güzel ve detaylı bilgiler için :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ne demek, rica ederim :blush::heart:

1 Beğeni

Sürecinizi çok güzel anlatmışsınız inşallah riskiniz hemen biter :pleading_face:

2 Beğeni
  1. Haftada kıyafet yokken görünür 16. Haftada kıyafetlerin varken belli olmaya başlar 20. Haftaya doğru da hareketlerini hissetmeye başlarsınız :face_holding_back_tears:
2 Beğeni

Zaman cabuk geçsede yavrumun o anlarınada şahit olabilsem çok istiyorum gerçekten karnımın büyüyüp karnımda tekme attığını hareket etmeye başladığını bunları bilmek görmek anne için en güzel şeyler 8 haftamız daha var demekki teyzeleri bekliycez malum teşekkür ederiz sizlere güzel bilgilendirmeleriniz için​:blush:

1 Beğeni