8 ayimiza girdik haraket etikce sanci gibi ariyor neden acaba baski yapiyor gobigimde bebek karnimda bide midem asiri yaniyor surup iciyorum fayda etmiyor ne yaziki.
Baskı olması normalmiş alanı azaldığı için geçen günler bu yüzden acile gitmiştim nst ye girdim sancı çıkmadı ama ağrı oluyordu 38+4 olduk çok şükür mide yanması için tuzsuz sarı leblebi yiyebilirsin yada karadut özünü soğuk su ile seyreltip içebilirsin ben gaviscon kullandım faydasını görmedim pulcet verdi doktor ara ara kullandım 1 gün içiyorsam 5 gün rahatım sonrasında karadut özünü buldum onu kullanıyorum
Ben iki gun hastanede yatim dun taburcu oldum serum.falan yedim neden sanci oldu anlamadim daha 32 haftaliz mide icin soylediklerinz icin tesekurler
Geçmiş olsun rica ederim sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz Allah’ın izniyle
Amin cumlemizin
Benim 30. Haftada sancılarım başladı ama açılma olmuyordu serum takılıyor geri geliyordum sancı sık sık ritmik ve şiddetli olmadığı müddetçe korkma gayet normal tabi kanama vs eşlik ederse ayrı bir durum o zaman doktora basvur ben şuan 37+1 haftalık oldum hala öyle sancılarım oluyor ne geçiyor ne de şiddetlenip doğum eğilimi veriyor bu şekilde sabırla bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısıyla kolaylığıyla sağlığıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende ayni sizin gibiyim amin insallah saglikla kucamiza alalim
Aynı durumu bende yaşıyorum mide yanması sindirim sancı ve agri hepsi bir arada
Dun markete gidieyim dedim gitim ama ayakta durmakta zorluk cekiyorum alisveris bile yapamiyorum eve taksi cardim ole gitim iki bisy alamadim