8 aylık bebek az idrar yapması

Merhabalar bebegim 8 aylik suan ve az az idrar yapiyo bez dolu olmuyor disleri cikiyor üst bide hastayiz fazla bisey yemiyor diye mi bilgisi olan varmi ?

Evet beslenme ile de ilgili olabilir ama sıcaklardan dolayı benim bebeğimin de iştahı azaldı mesela deli gibi su içmek istiyor, sürekli sulugu veriyorum..Bizde 8 aylığız

1 Beğeni

Evet bizimde oyle suyu bol bol iciyor

1 Beğeni

Aşırı sıcak havalar biz bile doğru düzgün birşey yiyemiyoruz birde bebeklerin vücut ısısı da zaten çok yüksek onlar için durum daha zor, bebeğiniz diş çıkarıyormus zaten dişleri kulakları çenesi ağrıyordur ister istemez .. Dişini rahatlatıcı uygulamalar zaten yapiyorsunuzdur, suyu da oldukça serin verin inşallah iştahı da yoluna girecektir

1 Beğeni

Tesekkur ederim bide grip olduk hastalık bizi maf etti öksürük falan pazartesi doktora götürecegım yine insallah düzelir tabi diş huzursuzlugumuzda var

1 Beğeni

2 saatte bir serum suyu ile burnunu açın rahatlatacaktır, öksürük için birşey vermiyorlar malesef.. Nebulizatör de kullanabilirsiniz, soğuk hava verdikten sonra her iki ciğere pat pat yaparsanız balgamı yumusatmis olursunuz malesef bebeklerimiz bizlere göre ağır atlatıyor.

1 Beğeni

Evet suanlik doktor da sizinngibi soyledi öksürükle basladik gribe döndü hapsırınca burnu akiyor o yuzden tekrar goturelim dedik cok zor atlatiyolar valla kucucukler evet balgam soktürücü dedm de veremeyiz dedi 8 aylik oldugu için bakalm gidincede farkli bisey soylemiycekler yine burun temizligi ve hava diyip yolluycaklar ssdece

1 Beğeni

Vermiyorlar balgam söktürücü malesef bende birçok defa söyledim, kendim almak istediğimde de hep 1 yaş üstü yazıyordu ilaçların üstünde o yüzden sabredip bir kaç ay daha beklememiz lazım galiba, Allah sağlık versin bebeklerimize…

1 Beğeni

Evet banada oyle soylemislerdi amin insllah hepsi saglikli olsun

@Tugba52 lütfen bebekle ilgili soruları #mucizebebek uygulamasından soralım