7 yaş kız için doğum günü konsepti

Merhaba kızlar. Nasipse 16 Nisanda ilk göz ağrım kızımın doğum günü var. Bir kaç yıldır hep bir aksilik oluyor ve kızımın doğum günü arada kaynıyor ve hep üstünkörü kutlamak zorunda kalıyorduk. Bu yıl özenerek güzel bir doğum günü hazırlamak istiyorum kızım için. 7 yaşına girecek ve anne baba ile beraber kutladığı ilk doğum günü olacak. Ben geçtiğimiz ekim ayında ikinci evliliğimi yaptım ve kızım biyolojik babasını hiç görmedi şimdi eşime baba diyor ve bin şükür ki muhteşem bir baba kız ilişkileri var bu nedenle de özel olsun istiyorum. Süslemeleri kendim hazırlayacağım ben deniz kızı düşündüm konsept olarak ama fikirleriniz varsa şahane olur ona göre de fikir değiştirebilirim. Fotoğraf ve görselleriniz varsa çok daha güzel olur. :cherry_blossom::heart:

Aşk olsun yahu :slight_smile: Hiç fikriniz yok mu

Var​:joy::joy:olmaz mi

1 Beğeni

1 Beğeni

Mesela sadece bu renklerden balon alıp arka plan yapabilirsin önüne masa pastasu ikramliklari

Yine imdadıma tanıdık bir isim koştu :face_with_hand_over_mouth::smiley::smiley:

1 Beğeni

26 Nisan da benim kızımın doğum günü. Ben de konsepti yapmayı düşünüyorum. Ben de bekleyim fikirleri :face_with_hand_over_mouth:

@Mevylinn konseptler aşağı yukarı @Nagihan_40 'ın gönderdiği gibi sadece karakterler değişiyor​:smile: ama deniz kızı konseptine uygun bir kaç görsel yükleyeyim :hugs: