Kızlar 7.haftamdayım şükürler olsun şimdilik güzel geçiyor ama koku hassasiyetim yoğun arada alı yılar oluyor elma yemek çok iyi geliyor yemek üstüne ,sizde durumlar nasıl
Merhaba hayırlı olsun
Merhaba bende 7. haftadayım ve parfüm, yemek, hatta evin kokusu bile bazen mide bulantısına sebep oluyor. Çekmecede ağzı açık bir baharatlı yiyecek varsa mutfağa girince kokusunu alıyorum çok yorucu bir süreç ama yalnız değilsin ben gül yağı kokluyorum o yatıştırıyor
7 haftalık hamileyim ve çok zorlanıyorum. Mide bulantısı hazımsızlık kokuya karşı hassasiyet ne ararsan var. Yediğimi sindiremiyorum sanki midemde birikiyor gibi ve bu beni çok zorluyor .
Bende an itibarıyla 7 haftalığım. Bu hafta sabah bulantıları + yemek yedikten sonra 1.5 saate yakın gelen mide bulantısı azabı, içtiğim suyun bile burnumdan geldiği bir hafta. Olabildiğince dengeli beslenmeye çalışıyorum. Mide yanmalarım başladı bunun için Gaviscly kullanıyorum. Zaten bu hafta kontrole gitmen gerekiyor kalp atışı için. Gidince doktora problemini anlatırsan mide bulantısı ve hazımsızlık için ilaç veriyorlar 4 . Aya kadar kullanıyorsun.
Bu hafta Nohut kadarmış !! Aslan burcunu dünyaya getirmek de varmış kaderde
Evet aslan olucak galiba bakalım kız mı erkek mi Niğde yanmaları için yemeklerden sonra elma çok iyi geliyor yeşil doğal elma bulursan çık etkili çok ekşi olmasın rahatlatıyor
Meraba yeni katıldım araniza 7 haftalik hamileyim bende. Fakat ilk haftalar kasık ağrısı ve bel ağrısı vardi 1 kere midem bulandi. Suan da halsizlik yorgunluk haricinde hic bi belirti yok buda normal mii. Millet aseriyorm diyor o bile olmadi bende
Aramıza hoşgeldin @Ayşegül58 Gebeliğin hayırlı olsun
Maşallah de, keyfini çıkar
Aşermeler genelde 16. haftadan sonra başlıyor Ama sen eşine şakacıktan aşerebilirsin, erkekler bilmiyor sonuçta
Hoşbuldum teşekkür ederim Allah razı olsun. Ayy iyi fikir haaa
Bende 7 haftalık hamileyim.mide bulantım bir iki gün oldu geçti.halsizlik var sadece.kasik ve belim ağrıyor
Aramıza hoşgeldin @Gokgok
Gebeliğin hayırlı olsun
Gebeliğin ilk haftalarında bu belirtiler normaldir
Merhaba @Ayşegül58 hoşgeldiniz hayırlı olsun
Merhaba @Gokgok hoşgeldiniz hayırlı olsun
Cok tesekkur ederim hosbuldm. Allah razı olsun
Olduk mu şimdi 8.hafta bide barbunya kadarmış allahım yaaa… Canımı barbunya çektirdi
Hemen kocana söyle ve ye
Bende bugün 7. Haftaya giriş yaptım kasılmalar hariç hiç bir belirtim yok. Sizde belirti var mı