7. Haftalik gebelikte kanama

7 hf gebeyim dün gece anlik peçeteye kanamam oldu, Dr gittik kalp atışı vardi ve hafif kanama alani gördüler istirahat ve igne, ilac önerdiler. Üzüldüm ama taktir rabbimin diyorum. Sizlerle paylaşmak deneyimlerinizi duymak istedim.:pensive: Ayrica nebiliyim konuşmakta iyi geliyor.

4 Beğeni

Rabbim şifa versin inşallah bol bol dinlenin korkmayın içinizi ferah tutun ayaklarınızı duvara dayayıp yatın inşallah düşük riski olan annelerimiz daha çok bilgi verecektir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :two_hearts:

2 Beğeni

@Kübü gecmiş olsun canım. Bol bol dinlen. Kanaman nasıl oldu,cinsel ilişkiye girmişmiydin ondan sonramı oldu? Bazen onun yüzünden de ola biliyor. Yerleşme kanamasıda ola bilir,7 haftadasın.

Kalp atışı duyulmuş şükür inşallah kötü bir şey olmaz. Rabbim sana bağışlasın meleği. Sen pozitif ol enerjini düşürme üzülme bebeğin etkilenmesin canım. Dualarım seninle​:palms_up_together:

1 Beğeni

Elbette, istediğiniz zaman bize yazabilirsiniz :blush:

Biz burda aile gibiyiz :smiling_face_with_three_hearts:

Doktorunuz iyi dediyse korkmayın. Bol bol dinlenin olur mu ? :pray:

Dualarım sizinle :purple_heart:

2 Beğeni

Herkese cok teşekkür ederim, evet guzel bir aileyiz rabbim herkesin gönlune gore versin melegini bagislasin​:white_heart::white_heart: Cinsel iliski yada farkli hicbir durum olmadi anlik oldu peçeteye silince sonrada devam etmiyor cok şükür. İnşallah yerleşmedir bunla gecmis olur​:palms_up_together: Evet Dinleniyorum​:cherry_blossom:

5 Beğeni

Çok şükür, amin :heart::pray:

2 Beğeni

Amin tez zamanda normale döner inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım benim de böyleydi bol bol dinlenin olur mu ilacınızı aksatmayın

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun :palms_up_together::blue_heart: Rabbim büyüktür herşeyin bir çaresi vardır gereken tedavilerle güzel sonuç alırsınız umarım

2 Beğeni

@Kübü nasıl oldun ?

1 Beğeni

Uzaniyorum dinleniyorum, iyiyim cok şükür dualarinizi eksik etmeyin​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Umarım bu günleriniz en çabuk şekilde son bulur :pray::heart:

1 Beğeni

@Kübü ay canım benim dualarıma senide ekledim her şey gönlünce olsun sağlıkla sıhat eksik olmasın üzerinden inşallah :cherry_blossom::palms_up_together:

1 Beğeni

7 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Lekelenme Sorunu

5 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte kalbin hızlı atması

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Servikal uzunluk muayenesi