7.haftada kanama

Merhaba. Daha önce iki düşük yaptığım için(kalp atıslari durmuştu) doktor bu hamileliğimde coraspin başladı kalp atışı duyduktan sonra da enox 4000 iğneye başladım ikisini de kullanıyorum şuan. 2 gün önce kanama geldi bir miktar hemen acile gittim kan değerlerime bakmak dışında hiçbirsey yapmadılar. Ertesi gün zaten randevum vardı iyiki doktora gittim ulturasonda kalp atısi oldugunu kan sulandırıcıdan olabileceğini söyledi progestan başladı. Suan kanama yok ama hala leke geliyor değişik renklerde.

Geçmiş olsun canım progesteron içmeye devam et doktorunu dinle büyük ihtimal içerdeki kalan kanın lekesidir ha diyince geömez bende 20 gün sürmüştü ama bu yüzden hap değilde iğne yapıldı bana

Evet kullanıyorum her akşam ama yinede merak ettim. Progestan kaynaklı mı bilmiyorum ama halsizlik de var bende. Tesekkur ederim​:blush:

Onun kafası bile güzel :rofl: bulutların üstünde gibi hissedersin yorgunlukta olur gebeliğin daha ilk haftalarındasın erken de öğrenmişsin haliyle gebelikten dolayı çok yorgun olursun hep uyumak istersin

:joy::joy: öyle gerçekten

Sıkma canını rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

1 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah​:smiling_face: