Merhabalar arkadaşlar bugün 7+4 üm kalp atışı dinlemeye gideceğiz yaklaşık 1 aydır karın ağrım var öyle kısa süreli değil sabahlatan şekilde oluyor geçen hafta doktorum olur idares edeceksin dedi ama buna 2 gündür kasılma eklendi gaz sancısı değil ama onun gibi ara ara girip beni büküyor kanamam yok
Keseyi bebeği kalp atımını gördük benzer şekilde ağrısı olan var mı
1 Beğeni
Hep ağrı ile geçti sürecim, sanki her an adet olacak gibi, evet gaz ağrısı oluyor tabi ama yok bu başka bu adet sancısı gibi. Şu an 15. Haftadayız doktorum da normal diyor. Bol bol uzanın, evham yapmamaya gayret edin. Doktorumun lafı kan yoksa sorun yok
11+5 in hala ağrılarım var karnımda kasıklarımda kasılmalar ağrılar oluyor bende arada gaz ağrısı da geziyor karnımda azıcık fazla oturim ağrılarım daha da artıyor uzanmam gerekiyor doktor kanaman olmadığın sürece korkma rahim büyüdüğü için ağrıların olması çok normal dedi
Teşekkür ederim
bebeğinizi sağlıcakla kucaklayın
Dinlenmekle geçmiyor günlük es verdiği belki 3 -4 saat ancadır gece dinlenme uykuda bile rahatsız ediyor uyanmamla artıyor
1 Beğeni
Yorumunuz için teşekkür ederim
bebeğinizi saplıcakla kucaklayın inşallah
Uzanmakla dinlenmekle geçmeli diyorlar ama geçmiyorda 2 gündür bııcak gibi kesen sancım beni endişeye düşürdü sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum
Benimde çok fazla vardı doktoruma danıştığımda kesen dar o yüzden o içerde hareket ettikçe sana bianda kasılma yaratıyor demişti geceleri uykudan aniden uyanıyodum benim çözümüm o sıra da elini karnına koy ve dua oku bebişini de kendini de rahatlatmış olursun şuan 13+5 Haftam hala kasılma oluyor normaldir canım 

Çok teşekkür ederim evet herkeste belirtiler farklı ilk gebeliğim düşükle sonlandı ne hamileliğimde ne düşük sırasında ne öncesinde ki düşüğüm yaklaşık 2 gün sürdü ağrım olmamıştı bu çok farklı bu sebeple endişeleniyorum kontrol saatim yaklaşıyor inşallah kalp atışını duyarız daha güçlü direnip tutunutum bende
Belki benim de öyledir hafif bişey olsa umursamam zaten uzun sattler çok etkiliyor az önce yine kasılmam oldu ikiye büktü beni. grcelri karnıma ılık su kesesi sarıp uyuyorum ısı biraz olsun gevşetiyor Bol bol dua ediyorum elim karnımda selavat getiriyorum esma çekiyorum şifa olsun iyi olsunlar ınşallah
Rabbim hepimize sağlıcakla kucaklatsın
İnşallah tez zamanda hafifler canım Allah yardımcımız olsun. Amin inşallah şu mübarek kandil gecesi yüzü suyu hürmetine kolay bir şekilde doğum yapıp sağlıklı bir şekilde evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allah şifa versin inşallah 

Benim de geçmiyor genelde özellikle sağa sola dönerken daha çok hissettiriyor vücudun alışma sürecinde içini ferah tut gerçekten en önemli olanı o sen kendini ne kadar iyi hissedersen bebeğin o kadar iyi oluyor 2 düşük yapmış biri olarak deneyimim var beyin vücuda sinyal yolluyor unutma bunu o yüzden bebeğim sağlıklı sağlıkla kucağıma alacağım inşallah diye kendine sürekli tenkin de bulun ben hep öyle yaptım bu gebeliğimde 
Amin canımm cemi cümlesiyle inşallah Rabbim herkesi sağlıcakla kavuştursun
1 Beğeni
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıcakla kucaklarız
1 Beğeni
Kalp atışını duyduk çok şükür ağrı için kanama odağı var mı diye baktı bi sorun yok herşey iyi görünüyor dedi aylık kontrole döndük 
3 Beğeni
Bende 7+1 deyim benimde oluyor canım kasılmam ağrım ve bu beni çok yoruyor bide aşırı bir halsizlik içindeyim ve uykululuk halindeydim. Benim doktorum da normal olduğunu söyledi kanama olmadıkça korkma dedi için rahat olsun.
Aynı belirtiler bendede öyle çabuk yoruluyorum sürekli uykum var halsizim bulantınız var mı peki
Bende ozmanlar öyleydim iki büklüm yuruyordum .Ama o ağrı geciyorda mide bulantısı daha berbat emin ol .bir haftaya geçer senin ağrın