7 ci ayda 2 trimestr/?

7 ci ayda 2 trimeste mi oluyor?
3 diye biliyordum.
Uygulamada 7 ay gosteriyor ama 6 ayımı daha 15 gün oldu tamamlayalı.
Ve 7 ay gosterdigi halda trimestr neden 2 gosteriyor?kaç gündür boyle.
Boylemi olmali?yoksa.
Bilgisi olan yazsın

1,2,3 trimester
Siz kaçıncı haftadaysanız bulabilirsiniz
Ana sayfadaki gosterilen ay bu hafta içerisinde değilse bir kaç güne ana sayfada da gorünecektir

1 Beğeni

4 gundur 7 ay yazıldı,ama 2 trimeste deyim hâlâ ,o yuzden merak etdim :slightly_smiling_face:.buraya araçlar kısmından giriliyor degilmi?.

27 hafta 7 aymi ediyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

6 ayı tamam ediyor,yani bende oyleydi her keste oyle sanıyorum.
6 ayı tamam edip 7 ci aya gecmek demek.
Ben 24 haftamda 6 ayımı tamamladım 7 e gectim .:pray::slightly_smiling_face:
6 ay buçuk sayiliyorum ben şimdi :joy::pray:6 ay yarım bizim dildə.
7 ayimi tamamladikdan sonra inşallah .7 aylık olcaz 8e gecsek bile.umarim anlata bildim canm​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Başa düşmədim yeni indi 6 ay tamamdi 7e kecdim?

Hə 6 ayini tamam etmisən 7 aya keçmisən.
Ama biri soruşanda 7 ayligam demirsən 6 aylıqam deyirsən :slightly_smiling_face:çünki hələ 7 ayı tamam yaşamamısan :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Tamam canim teşekkür ederim

1 Beğeni

Evet ekran görüntüsü attiğım yer blog’da

1 Beğeni

@admin 28+1 ama 2. Trimester yazıyor bende, blog tarafına bakınca 3. Trimester yazıyor. Bu mu doğru, yoksa girdim mi 3. Trimestera çok heyecanla gece 00.00 beklemiştim ama :joy: Öyle görünce size bir danışmak istedim.

1 Beğeni

Evet bunun farkındayım bir hafta kayma var. Bunu düzeltilecem bir sonraki güncellemede. Sen şu an 3. Trimester a giriş yapmış bulunuyorsun :grinning:

1 Beğeni

Tamamdır teşekkür ederim bilgi almak istedim sadece :smiling_face::smiling_face:

Bende bu durumu yaşamıştım ama sonra duzeldi :joy:

1 Beğeni

@FidanUğur siz de bu soruyu sormuştunuz :blush:

1 Beğeni

@Cansu Evet.Söylediklerine göre 27 ci haftada 3 cü trimestir olucak.Şimdilik 26+1 haftalığım 2 ci trimestir yazılıyor,bakalım.:blush:

1 Beğeni
  1. Hafta 2. Trimester değil mi?
    Ben de 3. Trimesterin ilk haftası 28 diye biliyordum :blush:

Sistemsel bi durummuş yeni güncelleme ile düzelicekmiş :smiley: