Merhaba kızlar ben kendim 7 aylık doğmuşum ve herkes sen 7 aylıksan bebeğinde 7 aylık doğar diyorlar sizcede bu mümkün mü doğrumudur bu söylenti
Böyle bir şey ilk kez duydum ve alakası yoktur bence
Ne bilim işte ağzı olan konuşuyor
Hiç takma eski kafdlar konuşur konuşur dururlar o yüzden boşver he he de Rabbim bilir de geç
Tabi ki yok öyle bir şey, inanmayın
Cahille muhabbeti kes baksınlar işlerine kesin bunu diyenler yaşlıdır yada zamanunda yaslıların baskısına maruz kalmıstır
Hayır tabiki,bunu kim söylüyor ya ben 40 haftamda doğmuşum ama benim bebişim 38 haftada doğdu40 ta niye doğmadı benim gibi
Bunların sizi üzmesine izin vermeyin
Biz 3 kardeşiz annem rahatsızlığından dolayı hiç birimizi gününde doğuramamış abim 6.5 aylık ben 8 aylık kardeşim 7 aylık doğmuşuz ve arada 4 tane bebeğini kaybetmiş annem herkes bize yaşamaz diyormuş hatta tüh kızın oldu senin kaderini çeker bu çocukların hepsi sağlıksız olur diye çok ağlatmışlar yazık kadını çok şükür annem öyle güzel bakmış ki bize pamuklara sarıp sarmalamış hepimiz uzun boylu sağlıklı sıhatli olmuşuz 2miz mühendis olduk birimizde doktor yani demem o ki boşver kim ne derse desin Rabbim ömür verdikten sende elinden geleni yaptıktan sonra herkesin ağzı öyle güzel kesiliyor ki kimseyi duymazdan gel canım
Daha neler duyacaz ya. Ne kadar saçma şeyler bunlar. Anca insanı strese sokuyorlar. Olmayacağı varsa da onların stresi yüzünden erken doğuracaksın tövbe yarabbim