Ben 7+5 yetim dün kontrole gittim kalp atışını duymak için duyamadım doktor bana vücudun susuz kaldığı için duyamiyoruz sesi haftaya tekrar gel dedi. Bu durumdan çok korkuyorum yaşayan var mı .
Bunu da ilk defa duymuş olduk. Susuz kalmak ile kalp atışını duyma arasında nasıl bir bağlantı var acaba araştıracağım bakalım
7 haftalikken karindan baktiginda bende de kalp atisi duyamamisti.Daha sonra vajinal bakti ben duyamamistim ama doktor ben goruyorum kalp atisi var demisti. Vajinal mi bakti normal mi?
Bende 7+4 ken gitmiştim kalp atışı var demişti sadece dinletmemişti ama
Benimde aynı kalp atışını duyamadım boş gebelik olabilir dedi doktor bekliyorum
Kaç haftalıksınız
7+4 de gittim kese var Bebek yok denildi şuan 8+4 üm var mı bilmiyorum 1 hafta sonra gel dedi yolk sac var bebek yok
Yolk sac 7+4 de vardı yani 8. Haftadan gitmedim
Bazen kalp atışları yeni yeni oluşmuş oluyor çoğunlukla ondan dinletmiyor doktorlar ultrason ekranında görüyorsa gerek görmüyor
Ben 8 haftalıkken duyduk kalp atışlarını doktor dinletmisti ilerleyen zamanda düşük tehlikesi yaşadım normalde göremedi ama vajinal baktı ordan görüp duymuştuk kalp atışını
Embriyo göremedik boş kese yolk sac tek var
Benim bildiğim boş gebelik oluyor kese görünüp bebek görünmediği zaman ama bazende geç döllenme olasiligida yüksek oluyor
Hiç bilmiyorum kafam çok karıştı
Normal baktı alttan bakmami ister misin dedi oruçlu oldugum için istemedim
7+5 oldum bugün
Bekliyorum umarım kötü bişey olmaz
Canim bende suan 7 haftalik hamileyim. Gecen hafta gittigimde gelmeden once doktor bana suyu cok iç sıkışık gel demisti belki de kalp atisi duymakla su icmenin alakasi vardr bilemicem. Ben 6 haftalikken duydum ama cok hafif duymustum boyle pıt pıt seklinde . Ama atiyordu şükür senin bebeginin de kalbi atar endise etme allahin izni ile duyarsin
Bana da ben çıkarken öyle söyledi idrar çok sıkış öyle gel dedi. İnşallah duyarım daha önce bir düşük yaşadığım için endişe ediyorum. Birde düğünüm var onun koşturmasi stresi üstüne buda eklenince iyice kötü oldum
Bende dusuk yaptim yedi ay once simdi de dusuk tehlikem var yatiyorum . Stres yapma canim bol bol dua et allahin izniyle hersey guzel olucak. endişelenme . Bende senin gibiyim duyana kadar aklima nelerr getiriyordum ne panikler yapiyordum
Canım bence sakin ol ve oruç tutma senin şuan beslenmen onun için çok önemli bol bol su icmelisin bende 5 haftalık hamileyim aile hekimi hemen birak orucu dedi