Güzel hanımlar 7+1 deyim sık sık acıkıyorum. Kilo alıcam diye endişe ediyorum. Bu kadar acıkmam normal mi?
Evet bu kadar acıkmış hissetmen veya gerçekten acıkmış olman normal diyebiliriz. Ancak çogu anne adayı hamileliğin bu döneminde kilo almak yerine, hamilelik belirtilerinden dolayı (bulantı, kusma) kilo kaybeder. Sanrım sende bu belirtiler yok. Bu yüzden keyfini çıkar. Unutma hamileliğin ikinci ve üçüncü trimesterinde bebeğin gelişimi için daha fazla yemen gerekecek. Kilo kontrolü önemli. Aşağıdaki hesaplamada hamilelik haftalarına göre kaç kilo alman gerektiğini öğrenebilirsin.
Çok normal canım az az ye aç kalma kg verilir merak etme benim gibi kg takıntılı olan biride bunu astiysa sıkıntı yapma
Bulantım ve kusmam yok. 47 kilo ile hamile kaldım ama şuan sık sık acıktığım için kilo almaktan korkuyorum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım benim
Rica ederim adaşım
Ben yediyimi kusmaktan afedersin, midem boşalıyordu diye acıkıyordum ondan başka asla acıkmazdım ya , zaten mide bulantısı 5 ayımdan sonra gitdi ondan sonra yine acıkmıyordum.
Ama acıkınca bişeyler ye,ben kiloya takan biri değilim sende takma. zaten doğumdan sonra gidiyor onlar . Süt veren annede kilo almıyor hem @Leylanur
Çok normal
İlerleyen aylarda kilo takibinizi yaparak beslenmenizi düzenleyebilirsiniz
Ne güzel