7+0 hamilelik

Merhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım bir soru sormak için sizden bilgi almak icin​:smiling_face: ben 7 haftalık hamileyim arkadaşlar ama ultrason da alttan bakmada kese ve yolk saç göründü ama bebek gorunmedii acaba burada benle aynı durumu yaşayan var mı korkuyorum çünkü içime su serpmek için bu sklde soruyorum

merhaba aramıza hoş geldin. evet senin gibi çook var :slight_smile: doktorun muhtemelen 1 hafta sonra yine gel demiştir. bir sonraki gidişinde görme ihtimalin yüksek.

Hiç bı şey demedi gayret güzel normal dedi sadece jdjdjd özele gideceğim bı dahaki kontrolümde açıkçası devlet beni çok tatmin etmedi

Evet özele gidebilirsin. Bazen geç döllenme olabiliyor. Özelde daha detaylı kontrol ederler. Ayrıca sana tekrar gel dememesi garip. Normalde bu haftada görmesi gerek. Kalp atışını duyması gerekirdi.

Senin gibi kese olup bebeği göremeyen anne adaylarının konulara örnekler:

Ben doktorum glmedi ameliyatta oldugu için acilde baktılar o yüzden olabilri mi

Evet oda olabilir. Acildeki doktor sonuçta kadın doğum uzmanı değil. Görememiş veya önemsememişte olabilir.

Evet bnde öyle düşündüm açıkçası kndi doktorum değil onemsemedi zaten pek

Aramıza hoşgeldin :purple_heart: @Cnngkdmr

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Umarım istediğin güzel haberi alırsın :pray:

Teşekkür ederim ins :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba @Cnngkdmr hoşgeldiniz :bouquet: ben hissediyorum bence haftaya bebeği göreceksiniz :heart: hayırlı olsun çok sevindim

Teşekkür ederim hoşbuldum :smiling_face:ay ins ya çok sağolun umarim hisleriniz doğru çıkar çünkü korkuyorum kime sorsam ilk defa böyle bi sey duyuyor bı skntı var diye korkuyorum lütfen başına gelen varsa yazsın ki biraz umutlaniyim​:palms_up_together::palms_up_together::sob::sob:

Yolk kesesi varmış ben çok umutluyum :heart:

Ins dedginiz gibi olur​:palms_up_together::smiling_face:duanızı bklerim hmsile insanların duası kabul olurmus​:heart_eyes:

Yoluk kesesi nedir ? :face_with_monocle:

Bebekten önce bu oluşuyor ve belirli bir haftadan sonra yok oluyor

benim ikinci cocugimda dıs gebelik yatircaz demislerdi kese falan gorulmedi ben yatmak istemedim 1 hafta sonra tekrar baska doktora gittigimde hepsi gorunuyordu kalp atisi bile vardi​:slightly_smiling_face: o yuzden icin rahat olsun bence herseyin hayirlisini verir Allah.hayirlisiysa olur

Doktorlar bna hiç kötü konusmadilar zaten yolk kesesi varsa dış gebelik olmuyormus ama normal dediler sadece bnm merak ettiğim herkesin 6 7 haftada kalp sesi bile duyuyorlar ama ben daha bebeği bile görmedim sadece o korkutuyor beni

Bende zaten farklı doktora gidecem evimize yakın diye devlet Hastanesi’ne gidiyordum ama özele gidecem devletle olmuyor tam güvenemiyorum böyle