6 Şubat Şehitlerimize🤲🏼

Evet bugün en acı günü yaşadığımız gün 6 Şubat 2023’te kaybettiğimiz canların anısına, sevdiklerimizi daha sık sıkı sarılmanın, onlara değer vermenin ve her anın kıymetini bilmemenin önemini bir kez daha hatırlatıyoruz… Ruhları Şad olsun mekanları cennet olsun…:palms_up_together:t3::sob:

Hepimiz onların ruhlarına bir Fatiha okuyalım…:palms_up_together:t3:

Fatiha suresi

Bismillahirrahmânirrahîm. Elhamdü lillâhi rabbil’alemin Errahmânir’rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în İhdinessırâtel müstakîm Sırâtellezine en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn Amin :palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3:

10 Beğeni

Bende yaşadım o iki depremi rabbim düşmanıma bile vermesin çok çok kötüydü sağ çıkabildiğimize şükrediyoruz malatya’da her yer yıkık dökük yıkılmayı bekleyen bina kaynıyor. Kafanı çevir kamyon kafanı çevir kepçeler bizde yaşamaya çalışıyoruz bizde can kaybı yoktu ama psikolojimiz altüst oldı sürekli ordan oraya çocukla bu halimize şükür

2 Beğeni

3 Beğeni

Ve depremin oldugu gün kızımın doğum günüydü bugün oldugu gibi annem gelecekti gece depremden sonra zorla aradım ellerim titriyodu annemi yollama çok kötü deprem oldu demeye kalmadan Adana da sallandı aklım hem orda hem burda çok kötü günlerdi malesef kızımı yanımdan hala ayıramıyorum odasında yatıramıyorum çünkü o sallantıyla kucaklayıp kaldıramadım yerinden odasına göndermeye korkuyorum kapıyı kapatma saatin yanında olsun demekten yoruldum rabbim kimseye yaşatmasın

2 Beğeni

Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah :palms_up_together:t2::pensive:

1 Beğeni

Gece o psikolojiden sanırım ki uyuyamadım. Sabah 07:56 da sallandı burası yine, bayağı korktum arkası gelecek diye ama gelmedi şükür :pleading_face:

Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum :pray::pleading_face:

4 Beğeni

Allah bir daha yaşatmasın​:palms_up_together: Ölenlerin mekanı cennet , ruhları şad olsun

2 Beğeni

Benim ailemde deprem bölgesindeydi yaşadılar o depremi, çocukluk arkadaşlarım komşu aile apartmanı olduğu gibi çöktü koskoca 5 katlı apartmandan hepsi akraba 2 kişi sağ çıktı bir nesile mezar oldu hepsi peygamberimize komşu olsun inşallah ben yaşamadım ama sevdiklerim yaşadılar bende onların yüreğinde yaşadım bu süreci Rabbim bidaha yaşatmasın :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

3 Beğeni