Merhabalar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldim trafnsferim 10 aralikta yapildi dun kalp sesini duymak icin hastahaneye gittim hersey yolundaydı bugün aksam kanamam oldu ama bir en fazla 5 dk kadar fosur fosur kanadim tuvaltte de parça gördüm agla agla icim cikti sonra acile gittik kese de bebekte vardi ultrasonda doktor bebegin dusmemis duruyor dedi kalp atisini sordum ritim var ama çok istedigim gibi degil dedi dusuk riskim varmis o kanamadan sonra hiç kanamam olmadi ben hala o kanamanin sokundayim neydi nasil oldu anlam veremiyorum ve hala cok korkuyorum benim gibi bir durumla karsilasan oldumu suan cok ihtiyacim var birseyleri duymaya olumlu
Canım doktorun bir tedavi başlatmıştır ilaç fitil iğne vs gibi onları düzenli olarak kullan doktorun bırak demeden sakın bırakma mümkün olduğunca tuvalet harici kalkma bile ayaklarının altına yastık koy yat en önemlisi moralini yüksek tut ve kendini strese sokma istirahat et. Eminim şuan tuvalete bile gitmeye korkuyorsundur seni çok iyi anlıyorum ama korkma tedavini uygula bol bol dinlen
Üzme kendini sen üzülürsen bebeğin de üzülür rahat olmaya çalış doktorunu dinle ve dua et Rabbim hayırlısını verecektir endişen olmasın
Benim kanamam olduğu an kaybetmiştim o yüzden çok şanslısın ve kendini üzme hiç. İlla ki doktorun sana niye olduğunu da söylemiştir , gerekli tedbirler de alınmıştır. 9 ay boyunca kanama yaşayıp doğuran çok kişi okudum. Allah can veriyorsa bir yerden devam ediyor. Dua et sağlıklı bir şekilde ilerlesin.
Merhaba, 9. Hafta da benimde ayni sekil regli kanamasi gibi olmustu apar topar acile gittim bebisimin kalp sesini dinledim rahatladik. Sonra kahverengi lekelenme olarak devam etti 4 5 gun devam etti. Simdi 11. Haftayiz ara ara endise oluyor ama doktorlar saglikli bebek tutunuyor korkma diyorlar fitile devam
Öncelikle merhaba bende tedavi ile hamile kaldim tup bebek ve suan 28+4 5 haftalikken benimde boyle bir durumum oldu korkmayin calistigim klinikte hafif bi sizinti ile wc gidiyirdum ki birden kan bosaldi ama oyle boyle degil ve ben tuvalete oturdugumda dehset derecede daha fazla gelmeye basladi ic camasirimi degistireyim diye egildgimde perde seklinde avuc ici kadar parca dustu ve kanama dahada fazlalasti ben oraya yigildim acil bir sekilde hastaneye gittim ozele sedyeye yatigimda bile sedye cok batti pantolonum camasirim sirilsiklamdi 2 gun yatis versi ilac tedavisine basladik sukur o durumlari atlattim o kanamanin nedeni ise rahimde biriken kan o dusen avuc ici kadar olan perdeli parca ise tup bebek tedavisi goren bir cok hastada ola biliyormus cunku yumurta toplama + transfer surecinde kalan yumurta atilimi 100 kadinda 20 tanesinde olusa bilirmis siz caninizi sikmayin progestan igne ve hazne icin ilac verildi sukur iyiz iyi durumdayiz lutfen kendinizi cok yormadan bol bol istirahat edin gecmis olsun
Merhaba canim bendede 5 hafta 2 guluk hamileyim dun kan geldi kahverengi akinti geldi cox dokturuma gitdim ultrason yapdi kese gorundu kesenin icinde bebekde gorundu doktorum soyledi panik yapma kanama kahverengi akinti oluyor yerlewme kanamasida ola bilir her şey normaldi ama ben çok korkmuştum iyne yazdi onu vurdum bu gun azacik geliyor ama stres yapamaliyiz kendimizi korkutmamaliyiz onda daha cok geliyor