6 haftalıkdüşük

20 ekimde 6 haftalık düşük yaptım çok üzüldüm ilk hamileliğimdi tekrar allah nasip ederse bebek düşünüyoruz doktor kontrolüm vardı doktor beklentimden de iyi şekilde temizlenmiş rahmin dedi tekrar düşüğe karşı hamile kalmama yardımcı vitamın verdi bir kez adet gördükten sonra hamile kalabilirsin dedi hemen hamile kalanlarınız varmı aranızda

1 Beğeni

Benim üç ay oldu hala kalmadim düşükten 1 ay sonra adet düzensizliği yaşadım

Ben 19 martta 11+4 te düşük yaşadım. Gebelik için rahmin ne kadar iyi temizlense de vücudun o kadar kolay toparlamıyor, keza psikoloji de aynı şekilde. Benim doktorum en az 3-4 ay koymamı söylemişti. Benim istem dışı 4 ay sonra gebeliğim oluştu. Hem kürtajdan sonra 2 ay insanın vücud olarak hissettiği yorgunluk hem tekrar hamile kalınca aynı şey başıma gelir mi korkusu insanı çok yıpratıyor. 1 ay çok erken bir süre, kendinize ve bedeninize imkan tanıyın.

Bende aynı şeyi yaşadım bir rgl geçirdim 2. Ye hamileydim şükür

Hiç korkma uzulmede bende ilk hamile kaldım 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi bir ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizde maşallah diyin lütfen korunmayin hemen olur

1 Beğeni