6 haftalık kalp atışı dinlemeye gittim kalp atışı duyulmadı normal mi acaba ?
Sedacım öncelikle hoşgeldin aramıza
6 haftalıkta duymaman gayet normal ben 8 9 hafta da duydum telaş etme strese girme doktorun büyük ihtimalle 15 20 gün sonra tekrar gel demiştir 8. Haftadan sonra Allah’ın izni ile duyarsın
Lekelenmem vardı ultrasonda baktı kanaman olmuş dendi o yüzden biraz tedirgin oldum
Peki doktorun kanaman için başka bir şey söylemedi mi yerleşme kanaması olasılığı çok yüksek şuan nasılsın peki kanaman devam ediyor mu
Şiddetli bir kanama yoktu zaten akıntı gibi açık kahverengindeydi ultrasonda doktor görüp kanaman olmuş dedi alttan bakalım kalp atışını duymak için istersen dedi bende tercih etmedim 1 hafta sonra tekrar gel kanaman artarsa acile git dendi
Kanaman şiddetli değilse şiddetli kasık ağrın yoksa tedirgin olma kendini gözlemle tabii yerleşme ağrısını karıştırma kasık ağrıların ara ara olur ama şiddetliyse durmayacak kadar kanaman da yoğun ise tabiiki hiç düşünmeden acile git alttan bakılsaydi büyük olasılıkla duyulurdu kalp atışları ama haftaya felan duyarsın inşallah
İnşallah teşekkür ederim icim rahatladı alttan bakınca düşük riski yüksek olur diyolar o yüzden alttan baktirmaya korkuyorum acıkcası ilk gebeliğim olacak o yüzden tecrübem de olmadığı için bilemedim
Merhaba sizin ne zaman oldu lekelenme
8 Aralık ama çok az miktarda peceteye geldi yani
Ben de 6. Haftada gitmiştim. Doktor alttan baktı keseyi gördü ama bebeğe ya da kalp atışına dair bir şey göremedik. Sonraki hafta gittiğimde üstten bakmıştık kalp atışı duyduk. Ben de üzülmüştüm kalp atışı yok diye ama meğer çok erkenmiş o hafta için. Doktorlar genelde ümit vermeyecek şekilde konuşuyorlar. Canını sıkma.
Lutfen artık şu ortaya atilan yalanlara kulak asmayin mantikli dusunun alttan bakma dusuge sebep olsa tipta yeri olur mu hangi doktor buna tesvik eder oyle birsey yok bende suan gebeyin ve hep alttan bakildi bi sakincasi yok lutfen halkin cahillerin lafina gelmeyin doktorunuzun sozlerini dikkate alin insallah yakinb zamanda da kalp atisini duyarsiniz saglicakla kalin![]()
Hayır neden düşük olsun alttan bakınca böyle şeylere inanma öyle bir risk olsa doktorlar bunu yapar mı sen çevreni hamilelik boyunca çok takma çok saçma sapan şeyler diyen olacaktır sakın inanma doktoruna danışıp öğren her şeyi
Tamamdır teşekürler
Ben 7 haftalık hamileyim doktorum kalp atışı için kontrole çağırdı fakat gittiğim de kalp atışını duyamadım belli belirsiz dedi doktorum önümüzdeki hafta tekrar çağırdı bu konuda bana destek olabilir misiniz?
Karından mı baktı Altan mı baktı kalp atışını dinlemek için benim de kalp atışını 8. Haftada dinledim net bir şekilde o yüzden sabırlı ol ve bol bol dua etmelisin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Alttan baktı inşallah bu hafta duyarım çünkü çok acı çekerek çok zor zamanlardan geçerek hamile kaldım
Amin inşallah bende kalp atışını duyarım
İnşallah sonuçları buraya da yazarmisinız
Tabiki yazarım inşallah kalp atışını duyarım ![]()
Lütfen dua edin
Bugün kontrole gittim ama maalesef kalp atışını duyamadım büyüme var dedi ama geriden geliyor normal de 8 haftalık die gözüküyor bugün doktorun dediği 5 haftalık duruyor dedi bu cuma da kalp atışını duyamazsam hamileliği sonlandırılacağını söyledi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()