6 haftalık hamileyim sağ kas ve karın içinde acı var neden olur
Regl ağrısı gübi bir ağrıysa normal canım o geçiyor sonradan sağ tarafda olan Ağrı’da geçiyor bazen
Sen de sürekli mi oluyor
Bedenin kendini gebeliğe hazırlıyor rahmin genişlemeye ve bağlar esnemeye başlıyor normal. Bebek de kendine yer açıyor. Geçici bir şey sürekli olmuyor belirli dönemlerde işte.
Sabah dan beri geçmedi de ağrım
Ben hamile kalmadan önce gaz sancısı çekiyordum şimdi hamileyim ve onun ağrısıyla gaz sancısı ağrısı birleşince çok olur mu
Tabi ki ilk zamanlar için normal, bir de gaz sancısı eklenince daha rahatsız edici olabilir. Kanaman yoksa dert etme.
Canım ben 37 +2 hafdalığım ve bende bir kaç gün devam etti o ağrı sağ tarafda kasık ağrısı diyorsan hala devam ediyor bende
Sürekli mi oluyo
Karın içinde agri özel bölgede agri normal mi
Sağ kasıgın ağrınca mide bulantısı oluyo mu benım suan midem bulanıyor sağ kasık agrıyo karnımın içi de agrıyo özel bölge falan
Canım benim mide bulantısı normal olur ağrılardan benimde midemin bulanırdı lakin öyle bir hafdadasınkı. Normal bulantılar bebeğin vucuduna tutunduğu için ağrılarda olacak buda normal yok endişeliysen sabah bir doktora görün veya telefon et konuş
Karın agrısı normal mi
Normal canım bu daha ilk belirtiler bu kadar endişeli olma bebeğinin orada olduğunu gösderme şekli sana sıkı sıkı tutunuyor buda senin biraz canını yaka bilir (şiddetli ağrı kan falan görürsen mutlaka doktorunla konuş ) lakin seni rahatsız edecek kadar regl ağrısı gibi bir ağrıysa bu normal
Kan yok ağrım var sadece karnım da ağrıyor kasık da
Anladığım kadarıyla ilk hamileliğin ve çok endişelisin dediğim gibi çok kötü şiddetli bir ağrı varsa doktorunla konuş lakin seni rahatsız edecek durumdaysa merak etme kasık ağrısıda normal canım endişeliysen bir doktorunla lonuş derim için rahatlar en azından
Ayın 9 da randevum acile gittim cumartesi ilaç verdi kesede bebeği gördü
Yerleşme ağrısı olabilir regl ağrısına benzer çok şiddetliyse bilemem benimki çok şiddetli olmuştu düşük yapıyorum zannetmiştim doktora gittim meğer idrar torbasında taş varmış
Bana ağrıyı tarif edebilir misin? Karın kısmında hissettiğin ağrı nasıl vajina bölgesinde hissettiğin nasıl?