kızlar 6+5teyiz, bir hafta önce kalp atışını vs görmüştük elhamdülillah. dün biraz denize girdim içinde kendimi yormadan sakin sakin takıldım. bu sabah lavaboya girdiğimde pembemsi su gibi bir kanamam oldu. ağrım vs yok, neden olabilir yardımcı olabilir misiniz
Herşey olabilir doktora gitmelisin kanama düşük tehlikesi de olabilir farklı birşey de olabilir hemen doktora git ki ilaç falan verirler belki ihmal etme
gideceğim inşallah bugün, muhtemelen ilaç verecekler tedbiren, teşekkür ederim
Gidene kadar iş yapma yat dinlen
Benimde ozamanlarimda cok az bi kanama olmustu tatil programimiz vaedi dr izin vermedi veemiyorda hala:) 8.hafta olcam hala kahverengi akinti oluyor ilac progestn vermisti onu kullaniyorum
dinleniyorum elhamdülillah şimdi
sizinki de mi pembe sıvı olmuştu başta?
Hamilelik boyunca kanama yaşayan biri olarak söyleyecek olursam eğer ben de 5+2 de kanama yaşamıştım gittiğimde kese yaninda küçük bir kanama alanı vardı kaybolacagini söylediler progestan verdiler ve elhamdülillah geçmişti doktorum çoğu gebeliklerde kanama görüldüğünü ancak her kanamanın risk oluşturabileceğini ancak endişe edilmemesi gerektiğini söyledi o zamanlar tedbir amaçlı progestan verip dinlenme onermislerdi çok şükür bir sıkıntı olmadan dogumumu yaptım şimdi de büyütüyorum bu haftalarda yerleşme kanaması da oluyor ancak ilk haftalar bebek kendini yerleşip sağlama almaya çalıştığı için ilk 3 ay çok dikkat edilmeli
Merhaba benim de 5.haftamda başladı kanamam çok yoğundu hastanede yattım 4 haftadır da evdeyim. şuan 9.haftadayım son üç haftadır kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor progestan ve pruluton iğne kullanıyorum epey azaldı bebek sağlıklı. Direkt doktoruna danış ve bolca dinlen
Ben dogurana kadar aralıklarla kanama yasadim elhamdülillah buna rağmen sagliklica bir sıkıntı olmadan yavrumu kucağıma aldım her kanama bebeğe bişey olduğu manasına gelmez bu tür durumlarda doktor ile irtibatta tedbirli ve sakin olmak tevekkül etmek gerek korkmayın inşallah kucağınıza alırsınız ben çok korkuyodum her kanamada kendimi yoruyor strese sokuyordum ama şimdi görüyorum ki kendime eziyet ediyormusum
Gittin mi doktora nasılsın
çok teşekkür ederim yorumlarınız ve dualarınız için, elhamdülillah şimdi döndük doktordan ve bebeğimiz iyi, içerde de bir kanama yok ama yine 15 gün progestan kullanacağım. iyi olduğunu görmek rahatlattı çok şükür rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin
Çok şükür sağ salim kucağınıza alın inşallah
Evet canimm canli kirmizi nar cicegi gibi bi kendini gosterdi durdu sonrasi kahverengi oldu bugunde kontrolum vardi dr iyiye gittigini soyledi progestani 1 dusurdu oyuzden normal dikkat etmelisin sadece