6 hafta 4 kalp atışını zor görüyorlar

Merhaba arkadaşlar, 6 hafta 4 günlük hamileyim geçen hafta boş gebelik olabilir dediler, perşembe günü vajinal muayenede çok şükür 5mm bebek gözüktü kalp atışıda vardı gördüm, bugün tekrar aynı özele gittim kalp atışı olabilir dedi… Şok geçirdim nasıl dedim vardı ama haftaya gel dedi​:pensive: dayanamadım Araştırma Hastanesine gittim zar zor gördü evet kalp atışı var dedi çok mu erken… Sizce yorumlarınızı bekliyorum hanımlar kimsem yok burda yorum bekliyorum. Bebek 5,5 mm şuan

1 Beğeni

Geç dollenme sebebinden dolayi kese ve bebek geç gorunebilir birde şunu eklemek istiyorum rahim duvariniz olmasindan fazla kalinsa bu sure dahada fazla uzar kisinde evet 5 haftalik kese görünür ama kimisinde rahim duvari kalin oldu için gozukmez zamn alir

1 Beğeni

6 hafta 4 gunluk bebek 5.5 5.6 arasinda görülür

1 Beğeni

1 hafta arayla gelişimi guzel ilerlemiş sitres yapmayin bekleyin 7 8 haftaya kadar da gorulmemesi normaldir

1 Beğeni

Bir hafta sonra gidicem hep gitmek iyi değil sanırım :pensive:çok teşekkür ederim siz kaç haftalık hamilesiniz?

Evet hep gitmek dogru değil daha cok sitres oluyo ben 10 haftalik hamileyim

Hamilelik mucize gibi :smiling_face_with_three_hearts: benim 4. Bebeğim her hamilelik birşey öğretti bana buda onlardan biri :innocent:

1 Beğeni

Haklısınız sanırım

1 Beğeni

Kardeşim ben 6+5 de gittiğimde kalp atışı tam da yeni yeni oluşmaya başlamış annesi ışık yanıp sönüyor görüyir musun dedi onu yormayalim yormayi doğru bulmuyorum daha yeni yeni oluşuyor bebekte kalp atışı da birkaç hafta sonra duyarsın acele etme bebeğe zarar vermek istemeyiz öyle değil mi demişti demem o ki bir kere ufak da olsa göründü ise endişe etme biraz sabret bekle bebeğini yorma :heart:

1. Haftamda duyuldu
1 Beğeni

Merhaba, ne güzel naif bir doktor sizde öylesiniz çok teşekkür ederim yorum için Allah razı olsun. Bende bekleyeceğim vaktini :rose:kaçıncı hafta gittiniz doktoro sonra ?

1 Beğeni

Ben biraz riskli idim daha sonrasında 10-12-14-16 haftalarında gitmiştim

Bence en erken olarak 8. Haftada gitmen daha iyi olur

1 Beğeni

Böyle ısrarcı davrandıkça kendinize eziyet ediyorsunuz. Nasipte varsa kucağınıza alırsınız zaten. Benim doktorum 5.haftada keseyi ve bebeği gösterdi. Kalp atışını dinlemek için 7.haftanın başında gel dedi. Ona rağmen 10.haftada gideceğim. Neden kendimi strese sokayım ki

Bende bunun için kendime latte yaptım ve kafayı takmamam gerektiğine karar verdim nasipse olur :innocent:

2 Beğeni

Harikasın :partying_face::smiling_face_with_three_hearts:

Elif Şafak’ın en son Aşk adlı kitabını okumuştum. Bu kitabı nasıl ? :blush:

Merhaba, Nuran gayet güzel ilerliyor , bu site çok hoşuma gitti kadının kadına desteği​:rose::rose::rose:

1 Beğeni

Kitap, sürükleyici tavsiye ederim, ama odaklanamıyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Uygulamamızın farkı bu, her zaman moral desteği vardır bizde :star_struck::heart_eyes::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

Kadınlar her zaman hassastır ve biz de her türlü sorun için en hassas şekilde yaklaşıp desteklerimizi sunuyoruz. Aklına her ne takılırsa sormaktan, danışmaktan çekinme sen de :wink:

Geribildirimin için teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Konusu ne acaba, seni yormuş olur muyum ? :blush: