Birkaç saattir kalbim sıkışıyor ve ağrıyor resmen nefes alamıyorum internette hamileyken normal olduğu yazıyor ama biraz daha sürerse hastaneye gitmek istiyorum hemde daha 6 aylık hamileyim normal midir ?
Bendede oldu 22+5 haftalık olduk ama benim arada oluyor aniden geliyor bir kaç dk sonra geçiyor bende normal olduğunu düşünüyorum
Hamilelikte nabız normaldekinden biraz yükseldiği için , kalp fazla kan pompalıyor ,bu yüzden kalp çarpıntısü ,sıkışması oluyor
Bendede geçen hafta oldu. 37 haftada, normal diyorlar, aniden gelip 1 dk sürdü geçti. Ama evet endişeleniyor insan, geçmeyecek gibi
@mutlu_a Aramıza hoş geldin canım
Selam 26+3 aynı şekilde bende de oluyor kardiyolojiye göründüm bir sıkıntı olmadığını bebeğin artık genişleyip kalbe doğru baskı yaptığını söyledi böyle zamanlarda açık hava derin nefes alışveriş egzersizi önerdi geçmiş olsun
Hoşbulduk uzun zamandır sessiz takipteyim, doğum yaklaşınca katılmak istedim
38+2 den merhaba
İyi yaptın canım
Sağlıkla gelsin bebiş ,sanırım normal doğum?
Gönlüm normalden yana ama bebiş nasıl gelmek isterse artık ama ağrılarımı bekleyeceğim sıkıntılı bir durum olmadıkça. Gerçi ikisindende korkuyorum o ayrı
Korma canım
İkisininde zorlukları var tabi ama korkulacak bişey yok.
Doğuma yakın bu tip korkular oluyor anne adaylarında.
Bendede vardı ama doğuma girdigim gün hiç korkmamıştım
Halen geçmedi ya öyle biraz sürüp de geçmiyor
Evet şuan çok korkuyorum geçmeyecek gibi geliyor ki geçmedi de
Teşekkür ederim insan ister istemez telaşlanıyor benim halen ağrı ve sıkışma var umarım normaldir
Kadın doğuma gitsem bakarlar mı peki
Benimde çok oluyordu sabah akşam ve nefes alamıyordum kadın doğum doktoruma bahsettim bu durumdan normal olduğunu ama her ihtimale karşı istersem bi kardiyolojiye gözükebileceğimi söyledi magnezyum takviyesi başladı ben magnezyum kullanmaya başlayınca geçti geçen haftada kardiyolojiye gittim içim rahat olsun diye orda da bir gün boyunca ritim holter ile takip yapıldı normal çıktı herşey yani hamilelikten kaynaklanıyormuş
Umarım öyledir sabah randevum var zaten ama geçmiyor çok ağrıyor korkuyorum böyle de çok
Bizede haber verr birşeyin yoktur inşaAllah
Bugün kontrole gittim ekg de çekildi bir şey çıkmadı tabi geçmişti çünkü ama dün tüm gün sürdü öyle bir şey olduğunda acile gelmemi söyledi doktor
Ne olmuş olabilir peki anlattığın kadarıyla panik atak falan değil mi?
Hiçbir fikrim yok ama doktorum hamilelik çarpıntısı olabilir öyle bir şey var dedi ama böyle uzun sürmezmiş o benim neredeyse tüm gün sürdü bebek baskı yaptığından kaynaklı veya çok yorulunca olurmuş bir daha öyle olursa acile gidicem