6+2 gebelik ve doktor?

Merhaba benim 6+2 haftalik gebeyim pazartesinden beri günde bir sefer olmak üzere pembemsi kırmızısı kanama geliyir bugün doktora gittim ultrasyonda bakti kalbi atmaya baslamis dedi dinlemek istiyorum o zaman dedim dinletemedi daha küçük duyulmuyor diyor kanamalarimin sebebi ne peki dedi rahimde kucuk küçük kanamalar olusmaya baslamis takip etmek lazim dedi haftaya gel dedi riskli mi diyorum düşük tehlikesi varmi belli olmaz diyor ben pazartesi develte randevu aldım özel hastaneye gidiyordum bu durumda olan gebe arkadaslar varmi bide aniden kasigma bıçak saplanir gibi sanci giriyor 5 dakika sürüp gidiyor isalimde var bulantim da cok?

1 Beğeni
  1. Haftaya kadar kanamalar olağan görülüyor progestan ile bebeğin tutunması destekleniyor doktorlar bu konuda cok rahatlar duyarsizlasmislar düşebilir duserse sagliksizdir zaten gibi uzaktan soylemesi kolay cumleler kuruyorlar bence iyi bir doktor bulup onunla devam edin devlette iyi doktora denk gelmek de zor iyi arastirmalisiniz ishal için bi test yapmadi mi mikrobik bisey mi diye ona da bakılması gerekirdi

Hayir hic bir test yapmadi kan testini bile bugun istedi

Doktorun belirsiz konuşması çok moral bozmuş. Bence her ihtimale karşı bol bol yatın

Kanama devam ediyorsa baska bir doktora daha görünmenizi tavaiye ederim ilaç verdi mi

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Bence başka bir doktora daha gidin