Sabah kanama oldu hemen doktora gittik ultrasonla baktı gayet iyi kanama görünmüyor dedi benim gördüğüm ne o zaman dedim makattan gelmistir falan dedi cok eminim bilmezmiyim nasıl böyle bişey oluyor anlamadım.Suan istirahatteyim progestan başladı ama ikinci gebeligim kanama olup ultrasonda gorunmemesi enteresan geldi
Benim de öyle olmuştu ki bu aslında iyi bir şey korkma yat dinlen kafana da takma arkadaşım. Ben 2.ye gebeyim su an ikisinde de aynı şeyi yaşadım şükür ilk kızım 4yasinda 2.de ocak 15de dogacak inşallah. Bol bol su iç dinlen güzel düşün güzel olsun. Rabbim hepimize sağlıkla eksiksiz noksansız vakti saatinde kavuştursun
Cok sağolun inşallah siz de sağlıcakla alırsınız ikinci cocugunuzu da kucağınıza . Dinleniyorum ister istemez stres oldum ama bununla geçmiş olur inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Korkmayın. Kötü bir şey olsaydı ultrasonda görünürdü
Aminn Allah razı olsun Çok normal endişe ve stresi annelik bir ömür stres endişe demek Doktorunuzun dediklerini dinleyin Allah’ın izni ile hiç şey olmaz
Ben de şaşırdım az önce de başka bir konuda gördüm tekrar görürsem sizi tanıştırayım