5 haftalık hamileyim

Merhaba hanımlar bende 5 haftalık hamileyim ne zaman lik doktor muayenesine gitmem gerekiyor? Ben ilk bebeğimi deprem zamanı kaybettim o yüzden şimdi bebeğimin sağlığı yerinde mi diye endişe ediyorum

Eğer keseyi gördüyseniz 7 nci hafta da gidin ki kalp atılı o haftada genel de belli oluyor bende 5 haftalığım doktor normal de yarın çağırdı ama acilde keseyi gördükleri için 2 hafta sonra gidicem

1 Beğeni

@Masume Merhaba aramıza hoş geldiniz. Gebeliğiniz hayırlı olsun. Bence 7-8 haftada gidin. Hem kalp atışını duyarsınız hem bebegi görürsünüz

1 Beğeni

Hayırlı olsun :heart: sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben 8. Hafta derim çünkü bende 7. Haftada kalp atış duyulmadı 8. Hafta bitiminde duyuldu noeal bozuluyor 8 hafta en iyisi derim

1 Beğeni

8 marta randevu aldım 6 hafta 5 günlük olur. Acaba özele mi gitsem diye düşünüyorum bir fark var mı özel ve devlet hastanesi arasında

Merhaba hayırlı olsun öncelikle​:heart: bende 6+4 haftalik hamileyim ve 2 gun once doktor randevum vardi bebegimi de gorduk ve kan ve idrar testi de yapti . Kalp atışını ekrandan gördük, dinletmedi çünkü çıkan ses frekansı bebege zarar veriyormuş 8. Haftadan sonra dinlemek sağlıklı olurmuş . Kızlar belki deneyimli annelerdir ve biliyorlardır dedikleri gibi istersen 7 8 haftalikken git ben de gecen haftalarda yokmus gibi hissediyordum

1 Beğeni