Merhaba hanımlar bende 5 haftalık hamileyim ne zaman lik doktor muayenesine gitmem gerekiyor? Ben ilk bebeğimi deprem zamanı kaybettim o yüzden şimdi bebeğimin sağlığı yerinde mi diye endişe ediyorum
Eğer keseyi gördüyseniz 7 nci hafta da gidin ki kalp atılı o haftada genel de belli oluyor bende 5 haftalığım doktor normal de yarın çağırdı ama acilde keseyi gördükleri için 2 hafta sonra gidicem
@Masume Merhaba aramıza hoş geldiniz. Gebeliğiniz hayırlı olsun. Bence 7-8 haftada gidin. Hem kalp atışını duyarsınız hem bebegi görürsünüz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben 8. Hafta derim çünkü bende 7. Haftada kalp atış duyulmadı 8. Hafta bitiminde duyuldu noeal bozuluyor 8 hafta en iyisi derim
8 marta randevu aldım 6 hafta 5 günlük olur. Acaba özele mi gitsem diye düşünüyorum bir fark var mı özel ve devlet hastanesi arasında
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende 6+4 haftalik hamileyim ve 2 gun once doktor randevum vardi bebegimi de gorduk ve kan ve idrar testi de yapti . Kalp atışını ekrandan gördük, dinletmedi çünkü çıkan ses frekansı bebege zarar veriyormuş 8. Haftadan sonra dinlemek sağlıklı olurmuş . Kızlar belki deneyimli annelerdir ve biliyorlardır dedikleri gibi istersen 7 8 haftalikken git ben de gecen haftalarda yokmus gibi hissediyordum