5. Haftada kürtaj

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum. Bugün doktorlar sağlıksız bir gebelik düşük yapıyorsun kürtaj olman lazım dediler yarın kürtaj olacağım yatışım yapılacak çok korkuyorum nasıl geçicek ne kadar sürecek ağrılı mı olacak

Bu da bugün ki ultrason görüntüsü çok üzülüyorum sabahtan beri ağlıyorum bundan sonra ki durumlara olumlu bakmak istiyorum ama aklım hep olumsuz düşüncelerde hepinize çok teşekkür ediyorum bugün verdiğiniz moral ve motivasyon için inşallah buraya daha güzel haberlerle geleceğim

3 Beğeni

Bu konuda hiç bir fikrim yok.Ama çok üzüldüm,inşaAllah birdaha yaşamazsınız aynı şeyleri.Hayırlısıyla yine hamile kalırsınız olumlu düşünün kötü düşünmeyin sakın.🩷

1 Beğeni

Umarım olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallahta olumlu şeyler olur @Nergiz13

1 Beğeni

Ben düşükten sonra kürtaj olmuştum. Ben de sabahlara kadar ağladım allah dayanma gücü versin operasyondan önce aç kaldım operasyona girdim tamamen uyuttular uyandım akşamına taburcu olmak istedim serviste bebek sesleri beni daha da moral olarak kötü yapmıştı

2 Beğeni

Neden olmasın ki? Siz ümidinizi yitirmeyin inanın yine hamile kalıp sağlıklı doğum yaparsınız​:blush:

1 Beğeni

Hiç bir anneye yaşatmasın Allah bu acıyı

3 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :two_hearts: acısız sancısız kurtulursun inşallah

2 Beğeni

Ne kadar kötü bir durum ya

:smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Güzel haberlerle geleceğiniz günü bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Beraber sevineceğiz inşallah :pray::heart:

2 Beğeni

5 hafta kürtaj için çok erken diye biliyorum genelde doktorlar 8 hafta kadar bekliyor Bana da 6 haftamda bir doktor kürtaj yapalım demişti ben istememiştim 8 haftamda başka bir doktordu bebeğimin kalp atışlarını duydum sizi yanıltmak istemem ama kürtaj olsanız bile kürtajın arkasında çok çabuk hamile kalınıyor bilginiz olsun

Konunun uzerinden baya cok gecmis ama benimde aklima o geldi 5 hafta kurtaja karar vermek icin cok erken degil mi diye :pleading_face:

Kendiliğinden düşük yaptım canım sadece içindeki kalan parçaları vakkumla temizlediler

Evet allahtan kürtaj olmadım kendiliğinden düştü

Şuan 7 haftalık hamileyim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ayyyyy aglayabilirim bu yorumu gorunce icim ferahladi Allaha cok sukur :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

İnşallah canım kalp atışını falan duyduk çok şükür yine geçenlerde kanamam oldu o korkuttu biraz bizi ama çok şükür herşey yolunda :slight_smile:

Herşey yolunda olmasina cok cok sevindim kendini yorma ev isi yapma bol bol dinlen ilk 3 ay özellikle cok onemli bebegin tutunmasi icin 2. Trimesterde de dikkat et canim ayy :heart_eyes::heart_eyes:🩷🩷 cok mutlu oldum :heart_eyes::heart_eyes:

Olabildiğince dikkat ediyorum canım teşekkür ediyorum bu güzel düşüncen için inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsınn :melting_face::star_struck::kissing_heart:

1 Beğeni

Bende düşük yapıp 3. Aya hamile kaldım. allahtan hayırlısını ,sağlıklı şekilde kucaklamayı isteyin. İlk gebelikler çok sağlıklı tutunamayıp bu şekilde sonuçlanabiliyor. Emin olun ne oluyorsa en hayırlısı oluyordur. Kendinizi üzmeden zamana birakın en hayırlı en güzel zamanda yeniden nasip olacaktır​:cherry_blossom:

1 Beğeni

İnşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız

1 Beğeni