- Haftadayim dün lekelenme vardi bugun sanki regl oldum gibi karnimda cok ağrıyor düşük mü yaptım acaba
@Aylincck normal bir durum olmadığı aşikar ama doktora gitmediniz mi
Vakit kaybetmeden doktora gitmelisin. Ama kötü düşünme düşük yaptım diye vs aklına getirme hemen. Riskli grupda olabilirsin belki, benimde öyle ciddi kanamam vardı hemen acile gittim erken müdahale yapılınca durdurulabiliyor şuan 35 haftalığım. Sen sadece kendine dikkat et moralini bozma ama mutlaka doktora görün
Acile gidin normal degil en azından onlem alınır
İlk lekenme cumartesi günü oldu fark eder etmez gittim düşük riski var dedi progestan fitili verdi bunu kullan cuma günü tekrar gel dedi Muayne ederkende kese cok düzensiz demişti
Normal regl kanamasi gibi miydi ve nasıl mudahale ettiler ilac mi kullandiniz
Benim normal reglimden bile fazla kanamam vardı. Başta çok yoğundu sonra azaldı ama haftalarca sürdü. Proluton depot iğne verdiler haftada bir, yoğun dönemde de farklı bir progesteron iğnesi kullandım 3 gün civarı sonrasında kanama azalmıştı. Bol bol da yatak istirahati demişlerdi. Umarım her şey güzel olur İçinizi ferah tutup mutlaka doktora görünün
Yarin ilk is gidicem hastaneye inşallah bişi olmamıştır Doktor ikiz olma ihtimali var ama bunu söylemek icin cok erken dedi çok endişeliyim
Rengli kanamasından da çokdu. Hiç bişeyim Yokdu hemde birden sabah lavoba ihtiyacım için kalktığımda baya baya kanamam olmuşdu. Hemen hastaneye gittim. Progestan hap verdiler. Birde düşük önleyici iğne yapmışlardı. Doktor ultrason da işte bebek düşmedi ama düşük yapabilirsin dedi hatta pek iç açıcı konuşmamışdı yatış verdi ama gurbette yanlız olduğum için kabul etmedim eve gittim tam bir hafta boyunca kalkmadım hep istirahat ettim. Düşük tehtidi geçti ama riskli bi gebelik süreci geçiriyorum. Ama stres yapma. Rabbim kolaylık versin sana inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Şimdi hastaneye gidicem bes hafta 3 günlük eger bişi olmamışsa kalp atışları duyulur mu
Alttan muayene esnasında görme ihtimali olabilir doktorun ama duyulması için biraz erken gibi
Erken kalp atisi icin ne yaptiniz son durum nedir
Doktor ilk muaynede iki kese var demisti ikiz olabilir ama bunu soylemek için çok erken dedi pazar gunu kanamam cok oldu bide parca dustu deri gibi acile gittim alttan muayne etti doktor bi kese gördü ilaclara devam et dedi bu sabahta bi parça dustu ayni sekilde busefer hiç kese görünmedi 4 ay çocuk yapmayin sonra