5 haftalik gebe olanlar ne gibi değişiklikler var
Hoşgeldin canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 5. Haftadan sadece hafif kasık ağrısı ve açlık hatırlıyorum başka bir belirtj hatırlamıyorum
Fena bir iştah artışı yaşadım kilo almaya başladım yavaştan artı olarak mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum.
Aramıza hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Teşekkür ederim yorumlara nasıl yanıt veriliyor anlamadim
Teşekkürler bende vucut sıcaklığı cok oluyor mide bulantısı az
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Ben henüz bir belirti hissetmiyorum. Yani mide bulantım baş dönmem falan yok. Sadece bazı günler akşama kadar belime ve karnıma bıçak saplanıyor gibi bir his oluyor ama o da öğrendiğimden beri iki kez oldu sadece. Bir de geceleri tuvalet ihtiyacı var bol bol. Bunlar dışında gayet iyiyiz şimdilik.
Gebeliğin hayırlı olsun mide bulantısı çok yaşayacaksın
Boll bool mide bulantısı ve her yerden gelen o yumurta kokusu
Çok Teşekkür ederim çok güzel senin gibi aynı duyguları hisseden kişilerle sohbet etmek çok iyi oluyor iyi hissettiriyor
Teşekkürler
Böyle bir duygu yasatabildiysek ne mutlu canım benim
Evet çok mutlu oldum gercekten
Ben de kabızlık,karında şişlik,kilo artışı ve uyku vardı herkeste değişiklik gösterebilir bence hayırlı olsun gebeliğin
Bizde aynısı 10 haftanın icindeyiz ama sanki maşallah halsizlikten baska birşey yok
Ben 4+2 aşırı gaz şişlik sürekli tuvalet ihtiyacı ara ara sıcak basması ve ara ara kasik ve karnıma iğne batması gibi hisler var