5 hafta gebelik

5 haftalik gebe olanlar ne gibi değişiklikler var

3 Beğeni

Hoşgeldin canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 5. Haftadan sadece hafif kasık ağrısı ve açlık hatırlıyorum başka bir belirtj hatırlamıyorum

1 Beğeni

Fena bir iştah artışı yaşadım kilo almaya başladım yavaştan artı olarak mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum.

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Teşekkür ederim yorumlara nasıl yanıt veriliyor anlamadim

Teşekkürler bende vucut sıcaklığı cok oluyor mide bulantısı az

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Ben henüz bir belirti hissetmiyorum. Yani mide bulantım baş dönmem falan yok. Sadece bazı günler akşama kadar belime ve karnıma bıçak saplanıyor gibi bir his oluyor ama o da öğrendiğimden beri iki kez oldu sadece. Bir de geceleri tuvalet ihtiyacı var bol bol. Bunlar dışında gayet iyiyiz şimdilik.

Gebeliğin hayırlı olsun mide bulantısı çok yaşayacaksın

1 Beğeni

Boll bool mide bulantısı ve her yerden gelen o yumurta kokusu​:sob::sob:

Çok Teşekkür ederim çok güzel senin gibi aynı duyguları hisseden kişilerle sohbet etmek çok iyi oluyor iyi hissettiriyor :heart::heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Teşekkürler :heart::heart:

1 Beğeni

Böyle bir duygu yasatabildiysek ne mutlu canım benim :two_hearts:

Evet çok mutlu oldum gercekten :kissing_heart::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Love You Hug GIF by Ryn Dean

1 Beğeni

Ben de kabızlık,karında şişlik,kilo artışı ve uyku vardı herkeste değişiklik gösterebilir bence hayırlı olsun gebeliğin :heart:

Bizde aynısı 10 haftanın icindeyiz ama sanki maşallah halsizlikten baska birşey yok

Ben 4+2 aşırı gaz şişlik sürekli tuvalet ihtiyacı ara ara sıcak basması ve ara ara kasik ve karnıma iğne batması gibi hisler var​:see_no_evil::see_no_evil::yellow_heart: