5 hafta 2 günlük hamileyim lekelenme

Sancın yoksa korkma yerleşme kanamasıdır

Sadece arada kramp gibi kısa süreli oluyor. Dün oldu o da akşamdan beri yokk şükür kramp.

Kahvaltı sonrası gideceğim inşallah.

Korkma canım yerleşme kanamasıdır

1 Beğeni

Naptın canım gittin mi doktora

1 Beğeni

Evet gittim canım sabahtan. Çok küçük olduğu için ilaç veya iğne yapmıyorlarmış. Daha kalp atışı bile yok dediler. Kese gözüküyor dinlen pazartesi olan kontrolüne gel dediler. İdrar tahlili yaptı temiz çıktı. Dinlen dikkat et şuan korkulacak bişey yok dediler.

1 Beğeni

Pazartesi doktoruma gideceğim. Şuan yok denecek kadar az lekelenme. Wc ihtiyacımı giderdikten sonra peçeteye çok az oluyor.

İyi hadi canım sevindim ya sen yorma kendini kalp atışını duyana kadar işlenme çok ağır kaldırma

1 Beğeni

Sağol canım dediğiniz gibi yapacağim. İnşallah pazarteside hayırlı güzel haberler alırım…

1 Beğeni

Kızlar ben kontröle gittim bebeğimin kalp atışı duyuldu doktor bi sıkıntı yok dedi ilaç verdi. Kanamam yoktu duş aldım az bi kanamam oldu. Bu böyle biraz devam eder mii

Bence beklemeden daha faydalı ila kötü demeek doğuru olmaz ama iyi veya sorunsuz da demek olmaz

İlk haftalarda yerleşirken bendede öyle oluyordu hergin acile gidiyordum dinlen bol bkm

Ara ara kanamam oluyor koyu renk Doktor progestan ilacını günde 3 kez kullan dedi. Farklı bir folik asit verdi bu daha iyi bunu da kullan diye onları kullanıyorum. Beklemekten baika yapacağım bişey var mı kızlar

Stres yapma bı yerden bı yere uzanma ağır kaldırma kafi bal ben 40 gün kanama yaşadım ilaçla koyu lekelenme ye döndü şimdi 39 olcaz ins kısa zamanda da kucağıma alırım ins​:smiling_face_with_three_hearts: sende stres yapma iyi düşün :heart:

İnşallah o haftalara bende sağlıkla hayırşısıyla gelirim. Kucağıma aldığımda rahatlayacam. Sende sağlıkla kucağına al bebişini inşallah canım

1 Beğeni