5+2 hamileyim bugün lekelenmem oldu.Lekelenme açık ton kahverengi sadece wc gittiğimde peçeteye geliyor. Dinleniyorum bu haftalarda olduğu söylendi. Hamileliğimi yeni öprendim ve 2 gündür folik asit kullanıyorum sadece. Bi sorun olur mu doktora gitmedim daha. Bilgi sahibi olanlar bilgilendirebilir mi ? Endişeleniyorum…
Her lekelenme yerlesme kanamasi olmuyo canim tabiki bi acile gitmelisin ne olur ne olmaz
Hastaneye gitmelisin her lekenme yerlesme kanamasi olmuyor benim de boyleydi düşük riskin olabilir ihmal etmemelisin
İlk gebeligin mi
Bende 6. Haftada yaklaşık 6 günlük kahverengi lekelenme oldu. Doktor hemen intravajinal progestron başladı. 8. Haftama geldim hala kullanıyorum ihmal etme doktora gitmelisin bence
Evet ilk gebeliğim
Acilde müdahele ederler mi pazartesi için randevu aldım. Randevu tarihini dinlenerek beklesem sorun olur mu kii Korkuyorum da
Söylemişler zaten ama bence de doktora görün benim de 6. Haftalarda olmuştu iki gün lekelenme geldi dikkate almadım üstüne temizlik yaptım stres bindi o an başladı kanamam yani erken önlem alırsın bı durum varsa da geçmiş olsun
Acilinizde kadın dogumcu var mı peki
Nasıl denk geldi simdi acilden geldim kuzum 5+5 gebeyim bu aksam pembe kirmizi gibi leke geldi cok korktum ve sabah doktor kontrolume gitmistim sorun yoktu hemen doktorumu aradim kadin dogum aciline git dedi hemen gittim sorun olmadigini ama yeslesme ve tehlike hersey olabilir bunu goremiyoruz dedi tedbir her zaman iyidir dedi progestan yazdi sabah aksam ve orda igne yaptilar smdi geldim eve sayfaya girdim dikkadimi cekti yazin durma kadin dogum aciline git hem icin rahat etsin hemde bisey olusumunu engeller canim
Yerleşme kanaması cnm bu haftalarda normal bende de 6+1de olmuştu şuanda 32+0
Teşekkür ederim. İnşallah bişey olmaz.
Sabah giderim ancak şu an kendim gidemem. İnşallah yerleşme kanamasıdıe. Cevap verdipin için çok sağol canım. Sanada geçmiş olsun
İnşallah öyledir. Ablalarımda doğum yaptı hepsi aynı haftalarda yaşadıklarını belirttiler. Burdanda bilgi almam iyi oldu. Teşekkür ederim canım
Kadın doğum hastanesi var canım oraya giderim
İnşallah yoktur. Teşekkür ederim canım
Hemen doktora git her lekelenme normal olmuyor ama muhtemelen daha kücük oldugunu söylüycekler beliyceksin 7,8 haftaya kadar
Cok tesekkurler morelini yuksek tut duani eksık etme cok hareket etme canim sabah erkenden git mutlaka
Bende öyle düşünüyorm ama tedbiren gideceğim inşallah
Kadindogum acil bakiyo canim illa kotu bisey olucak diye degil tedbir herzam iyidir lekelenmem devam ederse bekleme yani