Perşembe günü kalbini dinlemeye gidicez Allah kısmet ederse nelere dikkat etmek gerek ne yiyip içmeliyiz
Bolca dinlenmelisin öncelikle Sonrasında yumurta, süt, meyveler vs tüketmeye özen göster. Aslında yemek düzeninden zararlı şeyleri çıkar demem daha doğru ve kolay olacak Kalp atışı dinlemek çok heyecanlı, umarım güzel haberler alırsınız
Süt və sut urunleri ev yapımı yogurtu yumurta falan iyi olur Meyva suyuda sıkıp iç iyi gelir vitamin depoları
bol bol su tüketmelisin ağır kaldaırmamaılısın dinlenmelisin meyve tüketmelisin zararlı besinlerden uzak dur canın çekerse 1 tane yersin abur cubur birşey olmaz
Benim canım ilk hamile kaldigimdan karpuz istiyor.
Marketlere geldi 1 ay oluyor.
Ama ben her seferinde almak istesemde,alamiyordum hep bir engel çıktı .poşetimiz cokti ben malum ağır diye goturmuyorum eşim tutuyor poşetleri.elinde yer olmadığı için karpuz ben meyvacıdan alırım dedi donunce tamam deddm.
Nasıl oldusa meyvacidan da almadık.hep bir engel çıktı .
Ve sonra bana dediler ki, karpuzun mevsimi Ağustosda ,şimdi mevsimi degil ilacli ola bilir.bebege zarar ilacli besinler.
O yüzden bende yemeye karar verdim.
Halada yemedim,yemeyince olmedim olmem.aksine yesem zarar verir bebegime Allah korusun.
Ve allaha kurban olayım ,zar diye hep engel cikardi alamadik çok şükür rabbime hep şükr ediyorum bunun için.
Agustosda kadar hamileyim zaten o zaman yerim kendi mevsiminde ,her meyve mevsiminde guzeldir zaten
Karpuz hasat dönemi Mayıs ve ağustos ayları arasındaymis yani mevsimi başlamış aslinda. Azerbaycan’da farklı olabilir bilmiyorum tam
ben de abur cuburlardan demiştim,benim de bazen canm çekiyodu ama ilaçlı diye yemiyodum çileğe de yeni başladım yemeye
bizde ilaçlı oluyor mayısa kadar aöustos tam zamanı aslında hamile olmasak yiye biliriz de
Anladım tabi her zaman dikkat etmek lazım bende mevsiminde yemeye çalışıyorum, bir şey almadan önce mevsimine bakıyorum iyi yapıyorsunuz
Evet burda mevsimi degil.irandan geliyor ilacli oda.
Bol bol dinlenin, kendinizi yormayın
Dinlenmeye ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin ben bebeğin kalp atışını 7,haftada duymuştum . Stres yapmayın belki bu haftada görmezseniz de ilerleyen haftalarda gözükür