5+0 kese var bebek yok

Merhaba son adet tarihime göre 5+0 oldum ama bugün doktor kontrolümde kese var ama bebek ve yolk sac yok ve ultrason kağıdında 4+4 hafta yazıyor çok endişelendim yolk sac bari olsaydı belki içim rahatlardi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

1 Beğeni

Geç döllenme olabilir, ayrıca 4 + 4 ve 5 hafta biraz erken olabilir. Bir hafta sonra tekrar ultrason yaptırmanda fayda var.

Korkma canım benim de 5 haftadan sonra kesemi gördü bebeğimi göremedi ama başka Hastaneye gittiğimde ikizlere hamile olduğumu öğrendim

2 Beğeni

Bana umut oluyorsunuz çok teşekkürler :smiling_face:

1 Beğeni

Bende pazartesi günü 5+5. Haftada gittim ultrasonda görünmedi

Bence umutsuzluğa kapılmak için henüz çok erken. Biraz daha beklersen güzel haberler alacağını düşünüyorum :heart:

Bende 4 haftalık gıttıgımde kese vardı ama bebek görünmemıstı . 5 haftada görünür Allahın izniyle . İçini ferah tut canm

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Çok küçük olduğu için gözükmesitır geç döllenme olmuş olabilir canım 6 haftalık olunca kalp atışını duyabilirsin görebilirsin merak etme

Bende 5 haftada gittim keseyi ve yolk göründü ama bebek görünmemişti. Şuan 7+4 günlük yarın doktora gideceğim ama bende çok korkuyorum

Teşekkür ederim hoşbulduk herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah

1 Beğeni

5.haftada gittim kese var bebek yoktu 7.haftada gelmemi söyledi doktor çok şükür gördük bebeği içinizi ferah tutun Allah in izniyle görürsünüz bebeğinizi Ultrason kağıdında yazan hafta ile uygulamadaki yani son adet tarihinizdeki hafta ilk başlarda tutmuyor ilerleyen haftalarda yakalıyor merak etmeyin endişelerinizden kurtulmaya çalışın​:cherry_blossom:

Kız ne kesesi 5 haftada görünmemesi çok doğal benimki 6 da bile kese yeni göründü bebek yoktu 8 haftada bebeğim göründü

Bacım valla bende ilk gittigimde kese var bebek yok dedi 5 hafta 3 günlüktü doktor çok normal orda ben de yatsam bu haftada imkansız görünmem dedi :rofl: şuan 6.5 aylık oldu kızım az kaldı… Sen de endişelenme :slight_smile:

Ben de ilk gittiğimde kese var bebek yok demişti doktor 10 gün sonra gel dedi ben 15 gün bekledim kesin olsun diye gittiğimde bebek de göründü bu gibi durumlarda ne kadar zaman geçse o kadar iyi oluyor kesin bişey diyorlar enazından

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

Geç döllenme olabilir

1 Beğeni

Kuzum sorun etme kendine bende 7 +3 göründü kese kalp atışınida duydum o zmn

Bende 8. Haftada gordum o zaman bile miniciktii erken gitmissiniz. İsterseniz 10. Haftayi bekleyin :blush: