4d ultrason

Fotoğrafı yorumlayabilir misiniz ?

Uyuyan bir miniş

1 Beğeni

Bende şimdi çıktım doktordan kayınvalidem saçları var çok güzel dedi anlayabiliyormusunuz

Ozel hastanelerde mo bakiyorlar 4d

Merhaba bu bebiş kaç haftalık acaba saçları falan çok net görünüyor

Bugün tam 36+0 nasıl anladınız acaba :smiling_face::smiling_face:

Devlet hastanesinde malesef 4d yok sadece özeller bakıyor

Kafadaki siyah kısımlar saç bariz şekilde ortada aslında :smiley::smiley::smiley:

Hadi ya ben orayı boşluk zannediyordum​:joy: yani sonuç olarak ultrason çok net vermez diye düşünmüştüm o zaman benim minik annesi kılıklı olucak bende doğduğumda aslan yelesi gibi simsiyah saçlarım varmış:melting_face::face_with_peeking_eye::joy:

1 Beğeni

Sizin haftaniz ileri mesela ondan çok net benim haftam 25 daha saç falan yok bende ki boşluk kel yani öyle görünüyor, ama bu kız baya saçlı falan olacak maşallah doktor da bana ilerleyen haftalarda saç çıkar demişti zaten çok tatlı sağlıkla gelsin :smiley:

Amin inşallah baya mutlu oldum sende sağlıkla al kucağına :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin inşallah :slightly_smiling_face:

Ucreti ayrimi yoksa ekstra mi para veriliyor

Hayır muayene ücretine dahil

1 Beğeni

Tamam teşekkürler

1 Beğeni

Ne kadar güzel net bir şekilde görebilmissiniz ve hatıra olarak saklayabileceksiniz. Bizim doktorun bilgisayari hiç güzel değil renkli gösteremiyor kapkara çıkıyor çocuk yüzünü bıle zor ayırt ediyorum 32 haftalık düşün görünse ne kadar güzel görünür kim bilir özendim Su an size acaba özellikle istesem renkli ultrasona başka yerde baktırsam olur mu

Farklı bi hastaneye gidebilirsin bi sorun olacağını sanmıyorum hamileliğim boyunca 5 doktor değiştirdim​:face_with_peeking_eye:

Bak bunlarda başka doktora ait

Maşallah. Hangi şehirde yaptırdınız muaye ücretinin içinde mi yoksa ayrıca ücret mi talep ediliyor teşekkürler

Bende özele gidiyorum renkli görebiliyoruz ama çıkartmıyor hiç siyah beyaz çıkartıyor hicbir şeye benzemiyor orda da o konuda baya muzdaripim