Haftama göre betam yüksek 4+6 son adet tarihim 28 Mayıs. 5 hafta bile olmadı yani daha neden böyle oldu bilmiyorum dünden beri ağlıyorum doktor görmediği için ama karından baktı alttan muayene etmiyormuş. Ne zaman görülür acaba başına gelen var mı böyle bi şey
Benim değerim 6000 ken gözükmemişti, bir hafta sonra gittim gözüktü. Evham yapma Allahın izniyle gözükür
İçimi nasıl rahatlattınız bilemezsiniz Allah razı olsun. Demek ki olabiliyor böyle çok endişelenmiştim herkes görünmesi lazımdı bence başka doktora git falan dediler üzüldüm dünden beri
Hic caninizi sikmayn benim alttan bakip anca gormsutu karin icin soyle bi 7 8 haftalik olmaniz lazim
Belki geç döllenmedir. Ama benim betam 4 bin ken direk kese mi gördüm. 5 haftalıkdı takribi
Benim 4 hafta 5 gündü bakıldığında herkes haftası küçük ondan görünmemiştir diyor inşallah öyledir ilerleyen zamanda görürüm inşallah
Yaaa inşallah dediğiniz gibi olur
Allahın izniyle görülür. Küçükken değil karın ultrasonu alttan muayenede bile görmek zor. Boşuna üzülme senn. Bana da öyle demişlerdi. Görünmesi lazım dış gebelik fakan olsbilir demişlerdi. Bir sürü muayene pldum. En sonunda bekledim bi hafta sonra gittim hemen gözüktü. Geç döllenme idi. Senin de öyle olabilir normal. Rabbim sevindirsin
Çok şükür dün gördük keseyi
Gözünüz aydın sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle
Ayy çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun Benimde betam 12bindi 5 haftalıkken görünmemişti doktor dış gebelik olabilir deyip olumsuz konuşunca çıkınca ağlamıştım. Eşimle dayanamayıp 5+1de farklı bi doktora gittik bu keseyi nasıl görememiş demişti rahatlamıştık
1 gün bile fark edebiliyo. Her doktorun dediğine aldanmayın moralinizi yüksek tutun hepte güzel haberler alın inşallah
Hic korkmayin. Ben de adet tarihime gore 5 haftalikken gittigimde gozukmemisti. 7 haftalikken gittim karindan gozukmedi, ultrasonla hafif alttan baktığında gorduk bebisi kalp atislarini da duyduk 6 haftalikmis. 1 hafta geri gosteriyordu gec dollenme oldugu icin. Cok normal
Endişelenmeyin ben bebeğimi 8. Haftaya kadar hep vajinal görebildim karından denedik ama olmadı ayrıca beta ile bebek görünmesinin bir alakası yok benim ilk gittiğimde 5 haftalık 6400 beta ile görememeye başladım karından boşuna stres yapmayın sağlıkla gelsin
Canım görülmez hemen benim 7. hafta kesemi gördük 8. Hafta kalp atışını duydum şimdi 13 haftaligiz kalbini temiz tut
Gördük keseyi çok şükür
Göründü kese
Doktor bana da aynısını dedi biliyor musunuz bunu nasıl görememiş dedi
Merhaba cok sukur bakin demsitim stres yapmayın rabbim saglicakla kucaginjiza almayi nasip etsin
Aminnn inşallahhhh
Bu doktorlar da bir garip sizi panik yapmiş altttan muane ile gayet rahat görünürdü benimde o beta seviyesindeydi alttan bakildi görüldü.