40 uçurma önerileri

Merhaba arkadaşlar

40 ucurma önerileriniz var mı?

Örneğin gül koy gül gibi koksun, kalem koy katip olsun vs

2 Beğeni

@FidanUğur arkadaşım bence sende çok güzel öneriler vardır :star_struck:

1 Beğeni

Bununla ilgili instagramda yeni satış sayfaları görmeye başladım çok şaşırmıştım :grinning: artık set olarak tüm 40 uçurma malzemelerini paketleyip üzerine ne için niyet edildiğini yazıp satıyorlar 30 40 malzeme falan var içinde neredeyse :rofl: Alınması için değil de fikir olması amacından istersen o sayfalara bir bakabilirsin

2 Beğeni

•Altın:Geleceği parlak olsun diye •Tesbih:Hayatı boyunca imanlı olsun diye •Kuran’ı Kerim:Dini bütün olsun diye •Kalem:Hayatı boyunca başarılı olsun diye •Nazar boncuğu:Nazarlardan korunsun diye •40 adet taş yada fasülye:Güçlü kuvvetli olsun diye •Para:Bol kazançlı olsun diye •Makas:İleri görüşlü olsun diye •Anahtar:Her kapıyı kolaylıkla açsın diye •Yüzük:Hayırlı bir evliliği olsun diye •İp:Uzun ve sağlıklı ömrü olsun diye •Ayakkabı:Ayakları yere sağlam bassın diye •Pamuk:Kalbi yumuşacık, merhametli olsun diye •Gül yaprağı:Mis gibi koksun diye •Şeker:Ağzının tadı hiç bozulmasın diye •Tuz:Tüm zorluklara karşı dayanıklı olsun diye •Pirinç:Hayatı boyunca bereketli olsun diye •Un:Ömrü uzun olsun diye •Çörekotu:Şifa olsun diye •Yumurta:Sağlıklı olsun diye •Kahve:40 yıl hatırlı dostlukları olsun diye

3 Beğeni

Çarşaftan kuş düzeltip,Günayı sanki gagasında uçuruyormuş gibi bir fotosunu çeke bilirsin.:heart_eyes:

2 Beğeni

Bu cok guzelmiş :rofl::rofl: çarsaftan kus yapmayı öğrenmeliyim :heart_eyes:

2 Beğeni

20 çıkartırken; 20 adet taş, 20 adet bugday, altın ve gül koydum

Yumurta vs koymak istersem onu da mi suya koymak gerekecek şekeri nasıl koyuyorlar poşet içine mi koyuyorlar

2 Beğeni

Bu nasıl oluyo ben hiç duymadım

1 Beğeni

@cansu bunlarla ilgili tik tokta çok güzel videolar oluyor küvetinin üzerine birşey serip onların üzerine koyuyorlar hepsini

2 Beğeni

2 Beğeni

Toz olan şeyleri küçük bir fincanla niyet edip yanı başına koyuyorlar diye gördüm hep 20 çıkartmayı ilk defa sizde duydum çok değişikmiş

2 Beğeni

Baya çok özenerek yapmış. Ben de yaparsam size fotoğrafını atayım :innocent:

1 Beğeni

Ben de 20 çıkarmayı bilmezdim. Bence çok boş. Nefes almaya vaktim olsa azıcık uyuyacam. Uykusunu almış boş vakti olan insan etkinliği diyordum. Kuzenim yardımcı olmasa ben hayatta yapmazdım. Anne ile bebeğin buluşma anı oldu orda çok etkili oldu. Sonradan sonraya etkinlikten keyif aldım. Sonradan biraz düşününce bebek bakmanın monotonluğundan birazcik da olsa uzaklaşmış oldum. Keske baby shower, cinsiyet partisi de adetten olsaydi :rofl:

4 Beğeni

Ama bence güzel anılar kalıyor yaparken insan çok mutlu oluyor böyle şeylerde yani ben en azından öyleyim herşeyi reame dökmek anıya bırakmak hoşuma gidiyor.

2 Beğeni

Biz Rüya’da annemle beraber 40 tane taş topladık, 40 tane de çiçek topladık farklı farklı. Suyuna koyduk. Suyunun içine de demir paralar attık (Hepsini öncesinde yıkadık tabi ki). Taş ; herşeye karşı daima güçlü durabilsin diye koyulur bizde. Çiçekler ; mis gibi koksun ve çiçek gibi hayatı olsun diye koyulur. Paralar da ; bereket hayatından eksik olmasın diye koyulur. En son çıkarmadan da çiçekli su dökülür yine. Mevlüt okutulup bitirilir :blush:

Eylül’de nasıl yaparım bilmiyorum ama. Burda kimse yok aile olarak. Düşüneceğim onun için de bir şey

2 Beğeni

Ek olarak mevlüt olduğunu bilmiyordum. Demek ki yöresel farklar da var

1 Beğeni

Ablamla 1 hafta arayla doğurmuştuk biz. Aynı anda akraba eş dost toplayıp annemlerde beraber yapmıştık. Kuzenlerimiz de hoca olunca annem mevlit de aradan çıksın demişti. Öyle oldu :blush:

2 Beğeni