Kızlar 22 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimin 40 mevludu için bana ve bebeğime kıyafet almam gerekiyor. Sizler nasıl birşey aldınız internet sitesinden örnek atabilcek olan var mı
Ay maşallah bebişin güzelliğine tini mini hanım![]()
İnstagramda aşırı güzel iki sayfa var uzun zamandır takibimde, nasip olursa oradan alıcam ama şuan erişim kısıtlı bakamadım sitenin adına.
Merhaba 2024 te yazmışsınız ama umarım hemen okursunuz çünkü normalde üye olmadan bakıyordum foruma size yazmak için üye olmayı daha fazla ertelemeden üye oldum.Hiç kimse de sormamış bir daha size.İnstagram da aşırı güzel iki sayfa var ben oradan bakacağım yazmışsınız daha önce bebek mevlidi anne kıyafeti vs için aldıniz mi oradan,tavsiye eder misiniz,elinize çabuk ulaştı mı aldiysaniz?Rica etsem yazarmısınız bana sayfa adlarını ve sizin nereden aldığınızı?biraz acil o yüzden okur okumaz yazarsaniz sevinirim.
Siz kendiniz için mi sordunuz yoksa bebek için mi
Fotoğraf paylaşan arkadaşın bebeğinin üstündeki tulumun aynısını bende 40 ı için almıştım, Instagramda Jammy Baby Turkey sayfasından aldım, farkli modellerde vardı…Güvenilir bir site ilk defa Instagram’dan birşey almıştım o dönem ve kargom 2 günde elime ulaştı kapıda ödeme yapmıştım.
Merhaba, zevkler herkes için farklıdır ama sanıyorum ki cenekids ve d.d collection sayfaları için dedim bunu galiba. Bebeğim doğduktan sonra zor bir lohusalik ve onun adına kaygılı bir dönem geçirdiğim için hiçbir kutlama yapamadım. O yüzden almak nasip olmadı. Ama inşallah doğum günü kutlaması için bu sayfalara bakıcam.