40 haftalık normal doğum yapanlar

Kızlar aramızda 40 41 haftalık normal doğum yapmış olanlar varmı sizce 40 41 hafta geç doğuummu ve zormu geçer benim ilk gebelik 38 haftalıkta doğdu bu gebeliğimden ses yok 3 sonra 40 haftalık olacağız​:heart:

Aynı durumdayız cevap verebilen olursa güzel olur.39+3 olduk ama hiçbir belirtim yok doktor da 40 dolduktan sonra yaklaşık bi 10 gün daha bekleriz diyor

Hayırlısı olsun, açılmanızda mı yok bu sıra?

Eğer bana soruyosanız hiçbir belirtim yok perşembe günü tam 39+0 ultrasona girdim. Aşağıdaki gibi serviks bende, sanırım açılmayı temsil ediyor

Benim 39+4 de oldu doktor p.tesi gel suni sancı verilim demisti gerek kalmamıştı Rabbim erteler ama geciktirmez geciktiriyorsada vardir bunda da bi hayr :smiling_face:az daha sabir bol bol yürüyüş ve egzersiz yapin yavas yavaş :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

40+4 te normal doğum yaptım 40 ın altı erken bence bu haftalar ideal

1 Beğeni

Bende 40+1de normal dogum yaptim telaş etmeyin zamani vardir rabbim ayarlamistir hayirlisi olsun saglikla sıhhatle inşallah

Bende tam 40 haftalık normal doğum yaptım hiç bir belirtim yoktu ebe alttan muayene edince açılmam başlamıştı bende çok endişeliydim belirtim yok nasıl olucak diye ama o gün kucağıma aldım bebeğimi Allah sizede yardım etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah :heart:

1 Beğeni

Açılma olsun diye neler yaptınız acaba ben bugün gittim ağrılarım vardı açılma yok dedi 1 cm dedi oda ilk doğumdan kalma

Çok da bişey yapmadım açıkçası hastaneye gittiğimde de açılmam yoktu ebe yağ sürüp masaj yaptı tampon koydu saat 9dan 12ye kadar o şekilde kaldı hastane de merdiven inip çıktım bi kaç hareket gösterdiler onlaro yaptım 2 cm oldu açılmam sonra meryem ana otunu suya koyduk ondan sonra açılmam hızlandı 2 saatte de doğumum gerçekleşti sanki o gün olması gerekiyormuş gibi oldu :joy:

Maşallah suni sancı aldınızmı bu hangi hastaneydi acaba​:heart:

Tam 41. Haftada dogum yaptim ogluma ne sanci ne su ne nişan hic biri yoktu​:smile: direk sezaryana girdim ve saglikla kavusmustum ogluma 16 sene once​:hugs::hugs: bence hersey yolundaysa bu haftalar gayet iyi hem kilolarida yerinde oluyor 3.800 doğmuştu oglum cok rahat büyüttüm :smiley:

Hayır almadım. Ekotom benim şansım ebeydi çok iyi birine denk geldim