Benim bebeğim gelmeyi düşünmüyor sanırım doğum kanalına da girmemiş bu gidişle suni sancı mı alıcam aşırı korkuyorum
Pozisyonu baş aşağı mi
Evt baş aşağı
Bana baş aşağı olunca yakında girer dedi
benm 29 haftadan beri baş aşağı 36 haftalıkken muaynede doktorum daha başı kanala sadece temas ediyor dedi bazen bebek sancı başladığı zamanda kanala tamamen gire biliyormuş öyle dedi doktorum O yüzden telaş etme canm.
Ay inşallah salı günü randevum var hayırlısı bebek doğum kanalına girmezse nolucak
Sanciniz var mi
Ama benim hala sancım yok ![]()
kız benmde yok 1 2 kere adet olcakmışım gbi ağrı oldu hemende geçti. Belki ilerleyen zamanlarda olmaya başlar, yoklar bizi
Doktoruma danıştım yalancı sancıların sık sık olmaması bi problemmi işaret ediyor diyede, oda hayır dedi önemli olan gerçek sancılarmış ama mutlaka sizide yoklucaktır dedi bekliyoruz bakalm. Rabbim şimdiden dayanma gücü versın![]()
Bende de adet sancısı gibi ağrılar var açıklığın var mı peki
yok canım, kısalma var rahim ağzında bide yumuşamış baya dedi. Açılma sancılarla olur. Snde varmı değişiklik çatı muaynesi oldunmu??
Yok canım carsamba olcam 38 den önce olmak istemedim e peki kısalma olunca ne oluyor acaba herhangi bir sıkıntı oluyor muymus
Merdiven çıkıp inin bol bol yürüyün inşallah ise yarar hurma yiyin baklaim
yok aksine bu haftalarda olmasi iyi, doğumun yaklaştığını gösteriyor işte. Bu rahim ağzı Gebeliğin başında mesela 4-5 cm kalınlığında olur,sıkı ve kapalı olur. Gebeliğin son haftalarındada kısalma olur bnde 3,5cm düşmüştü en son muaynede 2 küsürlere düştü.
Doğurdum çok şükür 9 santim açıkıkla hastaneye gittim
Doğurdum çok şükür 9 santim açıkıkla hastaneye gittim yarım saate doğurdum çok şükür
Ay bakalım darısı bana muayeneden bayağı korkuyorum
Normaldogum dimi nasıl geçti