- haftadayim bebeğim doğum kanalına girmemiş açılma yok ama doktorum Perşembe günü suni sancıyla doğumu başlatacağız diyor kanala girmeyen bebek bu şekilde doğar mı
@zhr Benimde perşembe günü 40 haftalık oluyor ama. acildeki doktor dedi perşembe gününe kadar birden suda gelebilir dogum başlayabilir ama.baslamasa perşembe günü direk doğumhaneye gel her gun nts cekicez suni sanci fln demedi benim yarin randevum var bakalım ne dicek doktor bende de acilma sanci vs yok
@Yaren491 sen ile @Fadik hep aklimdasiniz .)) hayir birinizden biriniz dogurdaniz insallah. Ben de bugun doktora gittim bebek baya iriymis doktor 38 olmadan suni vericem dedi.
Allah razi olsun Rabim yardımcın olsun inşallah cnm birimiz dogursa digerine moral olur en azından
Aynen canim . Insallah saglikli sihhatli dogum yaparsiniz bebislerinizi alirsiniz biran önce. Burayada yazin .
Tamam cnm
Canım durumun nasil oldu daha doğumun olmadi
Kiz gitim 2 defa nts çekti bebek uyuyordu hareket etmiyordu 3uncü defa da dogumahaneye gönderdi orda nts çekti dedi tamam hareketlendi yarın satt 10 da yine ntsye gidicem yarin değil önümüzdeki perşembeye kadar gelmezse yatış yapıp suni sancı vericem dedi ama o gün gelmeden doğum başlayabilir de dedi perşembeye kadar her gün kontrole gidicem anlicagin dedi bol bol yürüyüş yap Allah büyük
Kız bol bol yuruys yap artı sıcak ortamda bulun dagumu yapmak için gereken herşeye bak suni sancı zor
Kız nasıl oldu durumun
Abla dogurdun mu
Hurma yiyin günde yedi adet. Ahududu yaprağı çayı için iki fincan. Ördek yürüyüşü . plates topu üzerinde kalcanizi hareket ettirin.merdiven inip çıkın . Suni sancıya gerek kalmadan Kendi sancinizi bu şekilde başlatabilirsiniz
Benimde sancım yoktu 8 gun once kontrolum vardı gittim nts de sanci cikmadi 39+1 di gunu alttan muayene edip alttan uyardı dayanamadim tamam fazla zorlamıyorum haftaya persembeye kadar dogmazsa gelirsin dedi hastahaneden ciktım sancilarim basladi 5 dk da bire dustu cok siddetliydi aksam 11 de hastahaneye gittim o kadar sanciya 2 cm aciklik vardi yatis yaptilar gece 4.30 a kadar hic bi acilma olmadi cok sancı oldugu icin suni sanci da vermediler artik dayanamadim sezeryana alın dedim bugun 8. gün hic merak etmeyin bebeginiz keyfi ne zaman isterse o zaman geliyor o kadar cok normal dogum istedimki olmadı
Benimde 40 haftalık doğum kanalı girdi ama ilerleme yok pazartesi günü suni sancıyla normal doğumu deniycez dedi doktorum hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalim inşallah
Amin canm inşallah
Kız doğurmadin daha
Kızlar hepinize soruyorum kanala girmeden suni sancı verip normal dogum yapaniniz var mı?
Evet 40 haftayı geçenler kervanına bende katıldım bebeğin hareketleri gerçekten önceki günlere göre az ne yaptimsa sancılar da başlamadı 40. Haftalarda doguranlardan varsa öneriler bekliyorum