Merhaba biz 40 haftalik olduk bebegim hala makat gelişli dün hastanede kontrolüm vardi ve giderken baya hazirlikli gittim cunki bebegim makat gelis ve 40 hafta oldu artik yani bekletmezler alirlar diye düşündüm ama bana dedikleri sey 41 haftaya kadar bekliyebiliriz beni sezaryana almak icin dogumun kendiliginden baslamasini bekliyolar ama ben hem normal dogum sancisi cekicem hem sezaryan acisini ne yapicagimi bilmiyorum onlarin düşünceside belki sancılar baslayinca döner diye düşündükleri icin heralde veya devlette normal dogum olayini cok zorluyolar ama ben stres oluyorum artik napicagimida bilmiyorum bu durumu yasayanlar yokmu aranizda veya bilgisi olan
Canım bende aynı şekil oldu 12 saat normaş doğum sancısı çektim açılmam olmadı ve ben hipoglisemi hastasıyım 42+5 da hastahaneye acildem yattım açılmam olmadı şansa gece nöbetçi doktor benim düzenli kontrolümu yapan doktordu hemen hastahaneyi birbirine kattı erkesi günü sabah 8 de sezeryana aldılar önce makat geliş idi sonra vajinal giriş oldu ama sezeryan oldu sonuç olarak bebekler bazen geç dönüyor hali hazırda sezeryan yasağı her hastahanenin belirli bir kotası var bilgin olsun ondan dolayıda beklete bilirler şöyle düşün 1 günü 1 ay gibi derler gelişimi açısından olumlu düşün bebek kendi geleceği zamanı bilir sancın yoksa nst de çok takılma sadece bende 40. Haftadan sonra günaşırı nst ve kan bakılıyordu. şimdi 3 aylık kızım oldu zaman su gibi geçiyor
Seni çok riske atmışlar beni sezaryana almayan hastanede bile bana en fazla 41 kadar bekleriz dediler sezaryanda ilerki haftalar riskli oldugunu çok duydum
Görümcemde de beklettiler en son sancısı tuttu apar topar hastaneye kaldırıldı kakasını yapmış bebek yeme ihtimali var diye apar topar sezeryana aldılar gereksiz yere bu kadar bekletmeleri çok saçma 38 e kadar dönmezse daha da dönmezmiş öyle dediler bana mesela
Evet canım riskliymiş bende çok duydum 40 a kadar bekletmiyolar normalde